HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Houten jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Houten jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

243

kleuren

Met meer dan 50% verantwoord hout. Glad of brushed.

Houten Jaloezieën verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De houtsoorten, de nerf, de prachtige natuurlijke of gelakte kleuren. De details.'

Klantervaring

“Bij Woonboulevard Poortvliet ben ik echt goed geholpen. Met een goed advies kon ik helemaal visualiseren wat het eindresultaat zou zijn. Echt perfect.”

‘Houten jaloezieën zijn prachtig. Kies voor een mooi ladderband voor net dat beetje extra. Ook hier is veel keus in, vraag er ons gerust naar.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Houten jaloezieën bij Woonboulevard Poortvliet XXL

Houten jaloezieën als raamdecoratie staan garant voor pure sfeer in elk interieur. En die jaloezieën vind je bij Woonboulevard Poortvliet XXL, in meerdere houtsoorten en altijd van hoge kwaliteit. Kom langs voor persoonlijk interieuradvies en vakkundige service. Onze woonexperts staan voor je klaar.

Houten jaloezieën van Silva®, uitstekende kwaliteit

Met de houten jaloezieën van Silva® ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Deze echt houten jaloezieën zijn er met een design aluminium bovenbak voor een moderne look. Of je kiest voor een meer klassieke look en neemt een bijpassende houten koof. Deze jaloezieën zijn met een UV-bestendige lak afgewerkt. Het hout verkleurt dus niet onder invloed van de zon. En doordat het binnenwerk van deze jaloezieën ook geheel van aluminium is gemaakt, is een langdurige en soepele werking gegarandeerd.

Jaloezieën in veel soorten hout

De Silva® houten jaloezieën worden gemaakt uit grotendeels verantwoord hout, doordat voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant. Je hebt de keuze uit een strakke tot heel natuurlijke look. De dubbel gelakte lamellen zorgen voor een moderne, strakke look, hierbij is geen houtnerf meer te zien. Kies je voor lamellen waarbij die structuur wel goed zichtbaar is, dan heb je een veel natuurlijker uitstraling.

3 lamelbreedtes

Houten jaloezieën zijn er in 2 lamelbreedtes: 50 en 63 mm. Welke je kiest is aan jou, maar de breedte is wel van invloed op de uitstraling van de jaloezieën. Kortgezegd; hoe breder de lamellen, hoe stoerder de uitstraling. Wil je een meer elegante look in je interieur? Dan kies je voor een smallere lamel. Ook zijn de afmetingen van de ramen bepalend; een bredere lamel staat mooier in een groot raam. Voor persoonlijk interieuradvies staan onze woonexperts altijd voor je klaar. Bezoek dus Woonboulevard Poortvliet als je twijfelt welke jaloezieën het beste passen in jouw interieur.

Soepele bediening

De houten jaloezieën zijn te bedienen met een koord, een chique mono-ketting en natuurlijk elektrisch. Welke je ook kiest, de bediening is altijd soepel. De mono-ketting is leverbaar in meerdere, bijpassende tinten. Met elektrische bediening kunnen de jaloezieën op afstand geopend, gesloten en gekanteld worden.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Perfecte afwerking

De kwaliteit van de jaloezieën zie je ook in de perfecte afwerking. En daar zorgen wij voor. Met persoonlijke interieuradvies krijg je bij ons de houten jaloezieën die het mooiste staan bij jouw interieur en die passen bij jouw woonwensen. De mogelijkheden in afwerking zijn divers. Zo kun je de bredere jaloezieën van een ladderband laten voorzien in een kleur naar keuze. En door de meerdere opties qua design van de bovenbak en het onderprofiel kun je ze altijd laten aansluiten bij jouw woonstijl.

Houten jaloezieën gecombineerd

Een warme, stijlvolle combinatie in huis krijg je door deze houten jaloezieën te combineren met gordijnen of in-betweens! Het contrast van het harde hout en de zachte gordijnstof is aangenaam en mooi in elk interieur. Welke combinatie het beste past in jouw huis? Wij staan voor je klaar om samen met jou de mooiste match uit te zoeken. En weet je dat deze combinatie ook veel voordelen biedt? Houten jaloezieën plus gordijnen zorgen samen voor een betere isolatie, meer sfeer en een fijne akoestiek. Laat je dus snel informeren en inspireren voor de mooiste combinaties in raamdecoratie!

In vochtige ruimtes

Wil je ook graag houten jaloezieën in de keuken of badkamer? Echt hout kan dan niet, maar de aluminium jaloezieën kunnen wel heel goed in vochtige ruimtes! Die geven de ruimte een andere, veel strakkere uitstraling en kunnen ook in de keuken of badkamer opgehangen worden doordat ze geheel van aluminium gemaakt zijn.

Persoonlijk interieuradvies bij Woonboulevard Poortvliet of aan huis

Je kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk interieuradvies. Je bent daarvoor welkom in onze grote showroom op de Woonboulevard Poortvliet maar we geven ook adviezen aan huis. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Zien we je binnenkort?

‘Wij zijn wonen’

Wij nemen graag de tijd voor goed advies