HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

In-between gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Woonboulevard Poortvliet, voor het complete plaatje thuis. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

‘Wij zijn wonen’

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-betweens: halftransparante gordijnen

In-betweens zijn prachtige, ragfijne gordijnen. Ze zijn halftransparant en zorgen zo voor mooi licht en veel sfeer in je huis. Ontdek onze ruime collectie met de mooiste kleuren, dessins en structuren bij Woonboulevard Poortvliet XXL. Hier vind je zeker de in-betweens voor jouw interieur. We staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies, bij jou thuis of in onze winkel.

Blikdicht, halftransparant of vitrage?

Noemde je het vroeger misschien vitrage, nu zijn het in-betweens. We hebben het dan over halftransparante gordijnen, blikdicht dus die het daglicht aangenaam filteren. Zo heb je overdag wel fijn licht in huis en kun je zelf goed van binnen naar buiten kijken maar andersom niet. Wil je ook ’s avonds je privacy? Dan is het slim om de in-betweens te combineren met een ander raamproduct.

Combinaties met in-betweens

Overdag zijn in-betweens ideaal voor sfeer en privacy in huis. Maar voor de avond is het beter om ze te combineren met verduisterende raamdecoratie omdat je dan wel door de gordijnstof heen kijkt. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende raamproducten. Zoals natuurlijk overgordijnen maar je kunt in-betweens ook matchen met jaloezieën of rolgordijnen. Vraag het onze woonexperts, zij adviseren je graag persoonlijk over de styling voor jouw interieur.

De kleuren, dessins, structuren en materialen

Met in-betweens heb je veel keus in kleuren, structuren, dessins en materialen. Van glad tot heel ruw geweven, gordijnstoffen met bijzondere details in de stoffen en unieke wevingen maar ook natuurlijke in-betweens van geheel of deels katoen, linnen of wol. En zoek je hele sterke in-betweens die bijvoorbeeld brandvertragend zijn? Dan hebben we die ook, gemaakt van sterke, synthetische garens. De collectie in-betweens bij Woonboulevard Poortvliet is van Toppoint en staat garant voor een breed en uniek assortiment. Hier vind je zeker de raamdecoratie die perfect past in jouw interieur.

Sterke in-betweens

In-betweens ogen heel zacht, maar kunnen toch heel sterk zijn. Omdat ze gemaakt zijn van een hightech polyester. Gordijnstoffen van dit materiaal zijn uitzonderlijk sterk, heel kleurecht en vocht- en schimmelwerend. Deze in-betweens zijn daardoor geschikt voor vochtige ruimtes of bij gebruik buiten.

In-betweens voor jouw interieur, bij Woonboulevard Poortvliet

Met de service en het persoonlijke advies van onze woonexperts vind je bij Woonboulevard Poortvliet altijd de in-betweens voor jouw interieur. En nog veel meer, want onze collectie is breed en heel uitgebreid zoals je ook mag verwachten van de grootste woonwinkel van de Benelux! Kom langs en laat je inspireren en adviseren om ook jouw woonwensen te realiseren. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Er is volop gratis parkeerplek en een fijne kop koffie staat voor je klaar in onze brasserie.

Caliz

Moved

Banda

Onze showroom

Advies op maat

Perform