HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“De service bij Woonboulevard Poortvliet is meer dan goed. De kennis van de medewerkers uitstekend. Ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Jaloezieën, de ideale raamdecoratie

Op zoek naar de ideale raamdecoratie voor jouw interieur? Kom dan de jaloezieën bekijken bij Woonboulevard Poortvliet XXL. In onze showroom vind je altijd de mooiste jaloezieën, wat jouw interieurstijl ook is. Laat je inspireren en adviseren, onze woonexperts staan voor je klaar.

Voor elke ruimte

Met de jaloezieën van Toppoint heb je raamdecoratie voor elke ruimte in je huis. Zelfs voor de vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Deze jaloezieën die je herkent aan de hoge kwaliteit en hoogwaardige afwerking, vind je bij Woonboulevard Poortvliet. Zo hebben we aluminium jaloezieën van Scala®, die 100% van aluminium zijn gemaakt en daardoor vocht- en schimmelwerend. Vind je houten jaloezieën mooier? Ook die hebben we. En voor de badkamer raden we je de Finesse jaloezieën aan; pvc jaloezieën in houtlook. Daarmee heb je wel de sfeer van hout in je keuken of badkamer terwijl ze ook bestand zijn tegen de invloeden van vocht.

Gefilterd licht en maximale privacy

Overdag mooi zacht licht in huis en ’s avonds maximale privacy. Het kan allemaal met jaloezieën. Ideaal dus of je nu thuis werkt en geen licht in je beeldscherm kunt gebruiken, of juist overdag in huis wil genieten van het mooie daglicht. Met jaloezieën regel je het letterlijk in een handomdraai. Of met een druk op de knop. Want als je wil, maken we ze elektrisch zodat je ze op afstand kunt bedienen.

Mooi gecombineerd

Weet je dat je door raamdecoratie te combineren, je meer sfeer in huis creëert? Kies voor jaloezieën en combineer die mooi met bijvoorbeeld in-betweens of gordijnen. Het contrast van harde en zachte materialen is al heel aangenaam om te zien maar het heeft meer voordelen. Ze zorgen onder meer voor een betere akoestiek, meer isolatie en je kunt daarmee op nog meer manieren inkijk hinderen en lichtinval sturen. Met de juiste combinatie aan raamdecoratie, benadruk je ook nog eens jouw woonstijl. Wil je weten welke combinatie mooi staat in jouw huis? Vraag het dan aan onze woonexperts. Zij laten je graag alle inspirerende voorbeelden in onze grote showroom zien of komen bij jou thuis voor persoonlijk interieuradvies.

Afwerking op maat

Jaloezieën kunnen op maat afgewerkt worden. Zo zorgen we ervoor dat deze strakke raamdecoratie helemaal past bij jouw woonstijl. Dit kan met onder andere een ladderband; een brede stoffen band aan de buitenkant van de jaloezieën. Deze band bedekt de gaatjes waardoor licht daar niet meer doorheen kan. Ook geeft het de jaloezieën een zachtere uitstraling. Ladderbanden zijn er in verschillende maten en kleuren, je kunt ze dus mooi afstemmen op bijvoorbeeld de gordijnen als je ze daarmee combineert. Ze zijn mogelijk bij verschillende lamelbreedtes en kunnen zowel bij de aluminium als houten jaloezieën. Verder kun je kiezen uit meerdere bedieningsvarianten en verschillende kleuren en materialen voor de bovenbak, koof en onderlat. Keus genoeg dus om elke jaloezie helemaal naar wens af te werken!

Jaloezieën van klein tot heel erg groot

Jaloezieën kun je in verschillende lamelbreedtes bestellen. Hoe breder de lamel, hoe robuuster de uitstraling. En zoek je raamdecoratie voor een heel groot raam? Dan kunnen we de houten jaloezieën tot 350 cm uit een stuk maken. De aluminium jaloezieën zijn er tot 400 cm breed en in de breedste lamelmaten ook als extralarge variant van bijna 7 meter breed!

Schoonmaken van jaloezieën

Het schoonmaken van jaloezieën is heel eenvoudig. Zet ze open en je verwijdert het stof gemakkelijk met een droge doek, plumeau, duster of een opzetstukje van de stofzuiger. Zitten er vlekken op? Dan veeg je die er zo af met een vochtige doek. Zonder dat het jou veel tijd kost houd je de jaloezieën dus lang mooi!

Inspiratie en interieuradvies? Bij Woonboulevard Poortvliet XXL!

Bij Woonboulevard Poortvliet XXL staan onze woonexperts voor je klaar in onze grote showroom. Met een showroom van 50.000 m2 vind je hier volop inspiratie en altijd een passend en verrassend antwoord op jouw woonvragen. Zoals met onze ruime collectie jaloezieën. Kom dus langs, er is genoeg gratis parkeerplek en in onze brasserie staat de koffie altijd klaar. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Interieuradvies

zeker bij Woonboulevard Poortvliet