HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

bij Woonboulevard Poortvliet

Lamellen

bij Woonboulevard Poortvliet

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij Woonboulevard Poortvliet maken ze tijd voor je. De service is uitmuntend, top advies gekregen en zo uitlaten voeren. Heel blij met eindresultaat.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Lamellen, praktisch en mooi

Mooi en praktisch, dat zijn lamellen. Bij Woonboulevard Poortvliet XXL vind je ze in tal van variaties; verschillende kleuren, maten en materialen. Veel keus maar standaard van hoge kwaliteit. Ontdek wat het mooiste staat bij jou thuis, ons team van woonexperts adviseert je graag en staat voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.

Lamellen van pvc, stof, aluminium of met vilt

Met zoveel keuze is het misschien lastig kiezen: onze collectie Toppoint-lamellen is er in pvc, stof, aluminium en de bijzondere Iso Reflex®, dat zijn aluminium lamellen met vilt. Een ruim aanbod dus, maar wij zijn er om je daarin te begeleiden. Onze woonexperts geven persoonlijk interieuradvies zodat jij straks de mooiste lamellen thuis hebt hangen die passen bij jouw woonstijl en voldoen aan jouw woonwensen. Dat advies geven we bij ons in de showroom of bij jou thuis.

Vakkundig maatwerk

Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de lamellen perfect passen. Onze vakmensen meten ze in en wij laten ze zorgvuldig op maat voor jou maken. En de montage? Ook dat regelen wij. Lamellen voor bij jou thuis of op de zaak, daarvoor ga je dus naar Woonboulevard Poortvliet, je kunt bij ons rekenen op vakkundig maatwerk.

Van smal tot breed

Of je nu kleine of hele grote ramen hebt, wij hebben er de juiste lamellen voor. Ze zijn er van smal tot breed maar altijd in de lamelbreedte die ook perfect past bij jouw ramen. Ons advies? Neem de smalle in kleine ramen en kies brede lamellen als je grote ramen hebt. Wil je weten hoe dat eruitziet? Kom dan naar onze showroom. Met 50.000 m2 woonoppervlak hebben we hier genoeg voorbeelden om jou te inspireren!

Lamellen, zo praktisch voor het raam!

Met lamellen voor het raam heb je echt praktische raamdecoratie. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en je kunt ze ook net zo snel opzijschuiven. Dat is handig bij grote deuropeningen zoals van een schuifpui. En heb je ramen met aparte vormen? Zoals een trapeze-vorm of een schuin raam? Dan laten we de lamellen op maat maken. Ook heel praktisch is de raamwasfunctie van lamellen; daarmee klik je in één keer alle lamellen los zodat het raam helemaal vrij is. Handig als je bijvoorbeeld de ramen moet lappen. Deze raamwasfunctie kan bij alle lamellen behalve bij de breedste (250 mm).

Passend bij jouw interieur

Met maatwerk als standaard, vind je bij ons altijd de lamellen die passen bij jouw interieur. Onze woonexperts staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en hebben tal van voorbeelden om jou te laten zien. Zo heb ook jij straks de lamellen thuis hangen die helemaal bij jouw woonstijl passen. Want behalve keuze in materialen, breedtes en kleuren, kun je ze nog verder laten detailleren. Zoals met perforaties in de pvc lamellen. Of met verschillende coatings bij de stoffen lamellen of aluminium lamellen met een vilten laag. En weet je dat de breedste stoffen lamel ook met een houten designlat afgewerkt kan worden? Kom langs, we laten je het graag zelf zien.

Veel keuze in lamellen bij Woonboulevard Poortvliet

Jouw woonideeën realiseren? Dat doen we met ons enthousiaste, ervaren team van woonexperts, volop inspiratie in het grootste centrum voor wooninspiratie van de Benelux en een ruime collectie Toppoint lamellen. Kom langs bij Woonboulevard Poortvliet. In onze brasserie staat de koffie al voor je klaar!

‘Wij zijn wonen’

Meten aan huis