HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! nu verkrijgbaar bij Woonboulevard Poortvliet

Novus® design plisséhordeur

Stil, soepel en smaakvol

Novus® design plisséhordeur

Stil, soepel en smaakvol

Novus® design plisséhordeur

Stil, soepel en smaakvol

4

kleuren

Onbezorgd ventileren met de Novus® plisséhordeur. Altijd op maat.

Novus®: de geluidloze design plisséhordeur

De design plisséhordeur Novus® is geluidloos en de lichtst bedienbare hordeur die verkrijgbaar is. Een topproduct van Toppoint: soepel in gebruik, in riante afmetingen en met een strak en slim design. En deze unieke hordeur is natuurlijk ook verkrijgbaar bij Woonboulevard Poortvliet.

Strak design

Met de Novus® als hordeur heb je geen harde bijgeluiden meer als de hordeur geopend of gesloten wordt. Fluisterzacht loopt deze hordeur over een ondergeleider die maar 5 mm hoog is. Heel rolstoelvriendelijk dus. Ook is de greeplijst geïntegreerd. Dit maakt niet alleen het openen en sluiten van de hordeur heel gemakkelijk, het ziet er ook veel mooier uit. Deze hor heeft geen losse plastic handgrepen maar een robuust en stoer frame dat mooi overgaat in de hor zelf. Strak, strakker, strakst. Dat is deze hordeur!

Weer- en windbestendig

Door de slimme materiaalkeuze is de Novus® weer- en windbestendig. De profielen zijn van aluminium en de kunststof onderdelen zijn sterk genoeg om de verschillende weersomstandigheden te kunnen weerstaan. En heb je de hordeur niet nodig? Dan open je het helemaal waarbij het geplisseerde horrengaas netjes opgeborgen wordt in een cassette. Stof, wind en regen kunnen er dan niet bij waardoor het gaas mooi blijft.

Maatwerk, tot wel 4 meter breed

De Novus® hordeur past ook in grote deuropeningen. Een Novus® kan tot 2 meter breed gemaakt worden. Is de deuropening van jouw huis breder? Dan koppelen we twee van deze hordeuren aan elkaar. Zo verdubbelen we de maximale breedte en heb je een design hordeur die past in een deuropening tot wel 4 meter! Wil je aan beide kanten van de deuropening een hordeur? Dan maken we een onder- en bovenlijst uit één stuk en laten de hordeur naar het midden toe sluiten. Maatwerk dus waarbij we er met zorgvuldig inmeten en monteren voor zorgen dat het ook perfect passend opgeleverd wordt.

Opties in kleuren

De Novus® design plisséhordeur wordt gemaakt met een pvc gecoat horrengaas in de kleuren antraciet of grijs. De profielen zijn in wit, crème, antraciet, zwartgrijs of zwart maar andere RAL-kleuren zijn ook mogelijk. Qua montage kan de Novus® zowel in de deurkozijn als op de muur gemonteerd worden. Onze woonexperts zijn er om jou te adviseren wat het meest geschikt is voor de deur bij jou thuis of op de zaak.

Klantervaring

“Een hordeur kiezen, daar kwam meer bij kijken dan ik dacht. Gelukkig nam mijn woonspecialist alles uit handen. Thuis alles keurig ingemeten en geplaatst. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

De voordelen van de Novus® design plisséhordeur

Een Novus® hordeur heeft veel voordelen zoals:

• Heel licht en soepel bedienbaar
• Geheel weer- en windbestendig
• Strak design met geïntegreerde greeplijst
• Rolstoelvriendelijk
• Tot 2 meter breed aan een stuk
• Koppeling van hordeuren mogelijk voor bredere deuropeningen (tot wel 4 meter breed)
• Blijft staan in elke positie
• Wordt opgeborgen in een weerbestendige cassette
• Montage op of in de dag
• Altijd maatwerk, ingemeten en gemonteerd door vakmensen

Ontdek de Novus® design plisséhordeur, bij Woonboulevard Poortvliet

De Novus® is een absolute aanrader voor iedereen die van strak design houdt en daar lang van wil kunnen genieten. Kom langs bij Woonboulevard Poortvliet en laat je informeren en inspireren. We staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.