HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Onze winkel en vakmensen

Welkom bij Woonboulevard Poortvliet

Welkom bij Woonboulevard Poortvliet

Welkom bij Woonboulevard Poortvliet

1001

adviezen

Een kijkje in onze showroom. Alles voor jouw interieur!


 

Welkom bij Woonboulevard Poortvliet, wij zijn wonen

Woonboulevard Poortvliet is en familiebedrijf met passie voor wonen dat gevestigd zit in het Zeeuwse Poortvliet. Wat begon als een Winkel van Sinkel is in 95 jaar uitgegroeid tot het grootste centrum voor wooninspiratie van Nederland en België. Met 32 conceptstores onder één dak wordt een oppervlakte van 50.000 m2 optimaal benut om de essentie van wonen te etaleren. Zo wordt een dagje woonwinkelen in Poortvliet een ontspannen belevenis om nooit te vergeten.
 

Wij zijn jouw perfecte match

Je bent hier aan het juiste adres voor alles wat met wonen te maken heeft. Het inrichten van de woonkamer wordt een stijlvolle uitdaging met een ruime keuze in allerlei soorten meubels. Ook voor de slaapkamer en kinderkamer kan je terecht in Poortvliet. Wonen wordt een feest met het toevoegen van passende accessoires van het Decoplein aan iedere ruimte van je huis. Druk jouw persoonlijke stempel op je interieur en laat je inspireren door Woonboulevard Poortvliet!
 
En ben je op zoek naar iets speciaals? Voor vele producten is maatwerk mogelijk. Ook interieuradvies behoort tot de mogelijkheden bij Woonboulevard Poortvliet. Een van onze woonexperts laat je in een interieuradvies graag zien hoe jouw woonwensen vertaald worden naar een stijlvol interieur, dat bij al je wensen past.
 

Wij zijn alles in één

Laat je verrassen door de inspirerende conceptstores in onze showroom in Poortvliet. Elke woonstijl in onze collectie heeft een eigen domein, waar je exclusieve wooninspiratie op kunt doen voor je eigen huis. De woonboulevard is de grootste van de Benelux. Ook kinderen kunnen zich hier een hele dag vermaken in de mega ballenbak. En heb je honger gekregen na zo’n dag winkelen? Ga dan lekker ontspannen bij Brasserie By Bouwman.