HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Overgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

1483

kleuren

Combineer 2 soorten raamdecoratie.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Ik heb mijn overgordijnen nog beter isolerend laten maken met een passende voering. Dat houdt de kou buiten en de warmte binnen.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Donegal

Gordijnen vormen de basis

Donegal

Hortus

Recife en Kashmir

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Kelem

Yills

Lise

Shabby Velvet

Lise

Overgordijnen: comfortabele, sfeervolle raamdecoratie

Overgordijnen brengen direct sfeer en comfort in je huis. Doordat deze raamdecoratie dikker en zwaarder is dan de andere gordijnen, zorgen ze voor een betere akoestiek en meer isolatie. Bij Woonboulevard Poortvliet vind je een ruime collectie overgordijnen met zoveel variatie dat je altijd iets vindt voor jouw interieur. Wat voor woonstijl jij ook hebt. Nieuwsgierig? Bezoek ons dan snel, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

De vele voordelen van overgordijnen

Doordat overgordijnen meestal dikker en soms ook zelfs verduisterend zijn, is het de ideale raamdecoratie om sfeer te creëren in huis. Maar dat is niet het enige voordeel. Met overgordijnen heb je ook een betere akoestiek doordat ze geluiddempend werken vanwege de dikkere stof. Plus ze isoleren goed dankzij die stof waardoor de temperatuur in huis aangenaam blijft. En wil je privacy in huis? Dan is dat met overgordijnen gegarandeerd.

Overgordijnen laten voeren

Zijn de overgordijnen van jouw keuze niet verduisterend? Dan kun je ze laten voeren! Hierdoor heb je nog meer keus. Want zo kun je bijna elk overgordijn kiezen voor jouw interieur, je hoeft ze alleen maar door ons te laten voeren om er een verduisterend gordijn van te laten maken. Wij hebben daarvoor de keus uit verschillende voeringstoffen zodat we altijd de juiste stof bij de gordijnstof van jouw keuze kunnen gebruiken. En weet je dat het voeren van overgordijnen nog een extra voordeel heeft? Door de voeringstof verkleurt de gordijnstof niet meer onder invloed van zonlicht, ze blijven dus nog langer mooi!

Overgordijnen op maat gemaakt

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor maatwerk in overgordijnen. Door ze op maat te maken voor jouw interieur, zorgen wij ervoor dat de raamdecoratie altijd perfect past bij jouw wensen en woonstijl. We laten de gordijnen zorgvuldig en volgens jouw wensen maken in een vakkundig atelier. Je kiest bij ons dus de gordijnstof in de kleur of met het dessin dat jij mooi vindt, bepaalt de gordijnplooi en wij regelen de confectie. En weet je niet zeker wat goed past bij jouw woonstijl? Dan zijn onze woonexperts er om jou te adviseren. Wij zijn er voor jou met persoonlijk interieuradvies, voor het inmeten, de confectie en natuurlijk het plaatsen. Je kunt op ons rekenen!

Zo combineer je overgordijnen

Overgordijnen zijn heel goed te combineren met andere soorten raamdecoratie. En dat moet ook wel, want met enkel overgordijnen voor de ramen heb je overdag weinig daglicht of juist veel te veel inkijk. Daarom combineer je ze het beste met een transparant raamproduct zoals plisségordijnen, in-betweens of transparante rolgordijnen. Dat zorgt overdag voor een mooi gefilterd licht en in de avond biedt het je alle privacy. Wil je een meer natuurlijke sfeer in huis? Combineer de overgordijnen dan met houten jaloezieën. Meer voorbeelden voor combinaties in raamdecoratie en heel veel inspiratie vind je op de woonboulevard in Poortvliet.

Overgordijnen in Poortvliet

Bij de woonboulevard in Poortvliet vind je de overgordijnen voor jouw interieur. Met zoveel keus, inspirerende voorbeelden en een team aan woonexperts realiseer ook jij hier jouw woonwensen. Kom je snel eens langs? Er is volop gratis parkeergelegenheid en als je wilt komen we bij jou thuis langs voor woonadvies aan huis.

‘Wij zijn wonen’

Totaal advies

Onze showroom