HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Verduisterende paneelgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Bij mijn moderne interieur staan de verduisterende paneelgordijnen fantastisch. Ik heb goed advies gehad bij Woonboulevard Poortvliet.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Verduisterende paneelgordijnen, voor elke kamer

Een donkere slaapkamer, kinderkamer of privacy in de huiskamer? Het kan met de verduisterende paneelgordijnen in onze collectie. Bezoek Woonboulevard Poortvliet voor deze imposante raamdecoratie en we helpen je met persoonlijk interieuradvies. Hier realiseer je jouw woonideeën!

Koele kamers met warmtewerende paneelgordijnen

Koele kamers zijn altijd prettig, zeker als je daar moet slapen, werken of als het buiten warm is. Met warmtewerende paneelgordijnen blijft de temperatuur binnen ook aangenaam. Deze panelen zijn gemaakt van verduisterende gordijnstof die is afgewerkt met een metallic coating. Die coating weerkaatst licht en warmte waardoor het in huis koeler blijft. En heb je vlamvertragende raamdecoratie nodig voor een zakelijke ruimte? Dan hebben we ook daarvoor gordijnstoffen waarvan we paneelgordijnen kunnen maken. Vraag het ons, we laten je graag de ruime collectie zien.

Ook vuilafstotende coating

Behalve warmtewerend en vlamvertragend zijn er ook vuilafstotende coatings. Kies je voor een verduisterende gordijnstof met zo’n coating voor jouw paneelgordijnen? Dan blijven de panelen heel lang mooi en schoon. Enkel soms wat stof afvegen is al voldoende. Heb je paneelgordijnen zonder coating? Dan maak je ze voorzichtig schoon met een doek of zachte borstel. Voor eventuele vlekken die je er zo niet vanaf krijgt, kom je naar ons voor advies.

Kleuren en dessins

Of je nu een effen gordijnstof zoekt of een met een opvallend dessin, op onze woonboulevard vind je altijd de mooiste gordijnstoffen. En dus ook de stoffen die mooi matchen met jouw interieur. Van subtiel tot druk en van zachte tot harde tinten. Vind je het lastig om een keus te maken? Reken dan op onze woonexperts, zijn adviseren je graag en altijd persoonlijk. Bij ons op de woonboulevard of bij jou thuis of op je bedrijf.

Combinaties met verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen maken het binnen donker, maar overdag is dat niet altijd gewenst. Om dan toch iets voor de ramen te hebben waarmee je ook dan van je privacy geniet, combineer je ze het beste met in-betweens of transparante gordijnen. Dat geeft overdag een aangenaam daglicht in huis terwijl het de directe inkijk toch blokkeert. Zo’n combinatie in raamdecoratie is overigens niet alleen heel praktisch, het zorgt ook voor meer sfeer en een stijlvolle uitstraling.

Kies jouw paneelgordijnen, bij Woonboulevard Poortvliet

Kies de paneelgordijnen voor jouw interieur bij Woonboulevard Poortvliet. In dit grootste centrum voor wooninspiratie vind je zeker de raamdecoratie die past bij jouw woonstijl. Kom langs en laat je inspireren en adviseren door onze woonexperts. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en in de brasserie staat altijd een goede kop koffie voor je klaar.

‘Wij zijn wonen’

Kom langs

Advies op maat