HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Paneelgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Blij verrast over het advies dat ik kreeg bij Woonboulevard Poortvliet. Nooit gedacht aan paneelgordijnen. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Paneelgordijnen bij de woonboulevard in Poortvliet

Paneelgordijnen zijn heel stijlvol en functioneel. Of je ze nu gebruikt als raamdecoratie of als scheidingswand in een grote ruimte, met paneelgordijnen heb je een passende oplossing voor elke schuifpui, voor grote ramen, hoge raampartijen en verschillende ruimtes. En je kunt ze ook nog helemaal naar wens laten maken zodat ze perfect passen bij jouw interieur. Kom snel naar de woonboulevard in Poortvliet en we laten je graag alle mogelijkheden zien.

Mooi bij elke woonstijl

Paneelgordijnen staan mooi bij elke woonstijl. Dankzij de diverse opties om ze naar wens af te laten werken. Weet je niet zeker wat goed zal staan bij jouw interieur? Vraag het dan aan ons. De woonexperts staan hier voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en je de vele mogelijkheden te laten zien.

Maatwerk met paneelgordijnen

Natuurlijk maken wij ook de paneelgordijnen op maat. Je hebt daarin ook genoeg te kiezen. Zoals de gordijnstoffen. Daarin hebben we bijna 300 variaties, van transparant tot verduisterend. Elk in meerdere kleuren en dessins. En weet je dat je deze verschillende gordijnstoffen ook samen in één paneel kunt combineren? Laat bijvoorbeeld een verduisterende stof op ooghoogte in het paneel plaatsen en kies voor de rest een transparante gordijnstof. Of mix en match verschillende kleuren en dessins samen op een paneel.

Afwerking met designlatjes

Een andere optie om de paneelgordijnen naar wens te laten maken zijn de designlatjes. Die kun je naar wens op de panelen laten plaatsen. Deze latjes zijn er in vlak aluminium van 25 mm breed, en in hout van 50 mm breed. Die houten designlatjes komen van dezelfde leverancier als de houten jaloezieën. Combineer ze dus daarmee voor de ramen en je hebt een heel stijlvolle set raamdecoratie! Wil je weten hoeveel en waar je de latjes het beste op de panelen kunt laten plaatsen? Kom dan naar Woonboulevard Poortvliet, wij adviseren je er graag over!

Grote raamdecoratie voor grote ramen en ruimtes

Paneelgordijnen zijn indrukwekkend. Deze grote raamdecoratie is dan ook heel geschikt voor grote ramen en voor grote ruimtes. Want een paneel kan tot een afmeting van 300 x 130 cm gemaakt worden. Dat is dus 3 meter hoog en wel 1,3 meter breed! En doordat je ze eindeloos naast elkaar kunt hangen, maakt het niet uit hoe breed de ramen zijn. Zoek je iets voor een grote ruimte, dan zijn deze paneelgordijnen ook heel handig. Je gebruikt ze dan als roomdivider om die grote ruimte snel in meerdere kleine ruimtes te veranderen. Met paneelgordijnen heb je dus altijd een handige oplossing voor zowel grote ramen als grote ruimtes.

Van 50 tot 130 cm breed

Met paneelgordijnen heb je niet alleen grote maar ook hele brede panelen voor het raam. En ook die breedte kan naar wens gemaakt worden; je hebt daarin de keus in maten tussen de 50 cm tot 130 cm per paneel. In alle gevallen gaat de bediening via een mooi koordsysteem als je ze allemaal tegelijk wilt kunnen bedienen. Wil je liever elk paneel apart kunnen verschuiven? Dan is handbediening het beste.

Paneelgordijn als roomdivider

Een paneelgordijn is multifunctioneel; je kunt ze ook als roomdivider gebruiken! Mooie scheidingswanden dus die je op maat laat maken en waarmee je heel snel een grote ruimte handig opdeelt in meerdere kleine ruimtes. Dit kan zowel thuis, bijvoorbeeld als je op kamers woont. Maar ook zakelijk worden paneelgordijnen vaak als scheidingswand ingezet, in grote vergaderzalen of conferentiezalen.

Paneelgordijnen voor elk interieur, bij Woonboulevard Poortvliet

Ben jij op zoek naar een mooie set paneelgordijnen voor jouw interieur? Kom dan naar Woonboulevard Poortvliet. Ons vakkundige team woonexperts staat daar voor je klaar, of komt bij jou langs als je liever advies aan huis wenst. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht, met voor de deur volop gratis parkeergelegenheid.

‘Wij zijn wonen’

Advies op maat

Onze showroom