HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Plisségordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“De service bij Woonboulevard Poortvliet is de service uit de kunst. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Plisségordijnen, ideale raamdecoratie – Woonboulevard Poortvliet

Plisségordijnen zijn de ideale raamdecoratie: elegant, veelzijdig en ze passen bij vrijwel alle soorten ramen. Deze echte sfeermakers die mooi staan in elk interieur vind je ook op de Woonboulevard Poortvliet. Kom dus snel naar dit grootste centrum voor wooninspiratie. Met meer dan 50.000 m2 woontrends worden hier ook jouw woonwensen realiteit!

Voor ramen van alle vormen en maten

Met smalle en hele smalle plooien, de plissés, zijn plisségordijnen stijlvol en praktisch. Want het is dankzij die plissés van 20 of 32 mm dat ze in ramen van alle vormen en maten passen. Of het nu een gewoon raam is, een raam met een smal kozijn, een dakraam, erkerraam, lichtkoepel of een raam met een aparte vorm. Het plisségordijn is altijd de perfecte match! En twijfel je of ze wel mooi blijven zitten als het raam schuin staat? Dan bevestigen we ze met zijgeleiding, EasyClick of TruFit®. Wij hebben altijd een oplossing voor elk raam!

Volop keuze in kleuren en coatings

Kies je voor plisségordijnen, dan ben je er nog niet. Want behalve de keus tussen de stofsoort zoals transparant of verduisterend, heb je ook heel veel kleuren. Van zachte tinten tot heel felle kleuren en de bijzondere fade-outkleuren: een gordijnstof waarin twee verschillende kleuren subtiel in elkaar overgaan. En dan is er nog de keuze uit de verschillende coatings; vuilafstotend, lichtwerend of warmtewerend. We begrijpen dat dit het kiezen van jouw plisségordijn niet eenvoudiger maakt. Daarom staan onze woonexperts voor je klaar, zij helpen je met persoonlijk interieuradvies.

Handmatig en kindveilig of elektrisch, zo bedien je het plisségordijn

Een plisségordijn bedienen gaat heel eenvoudig en heel veilig. Kies je voor de handmatige variant, dan heb je daarin verschillende opties. Zoals het kindveilige SmartCord®. Daarbij blijft het bedieningskoord altijd van gelijke lengte. Of met de handgreep LiteRise® waarbij je de plissés opent en sluit. Nog eenvoudiger is het natuurlijk als je ze elektrisch bedienbaar laat maken. Dat werkt via een afstandsbediening of met een app als je de elektrische plissés aansluit op je smart home hub. Inderdaad, makkelijker dan dat wordt het niet.

Top-down, bottom-up

Plissés op ooghoogte in het kozijn en niemand kijkt nog naar binnen. Ideaal toch? Laat je plisségordijnen top-down, bottom-up maken, dan kan dat ook heel gemakkelijk. Je zet ze dan vast op elke gewenste hoogte. Een andere variant kan natuurlijk ook; top-down waarbij die van boven naar beneden beweegt of vice versa in de bottom-up uitvoering. In die twee varianten is het ook mogelijk om voor plisségordijnen Day & Night te kiezen. Dat zijn plissés met zowel een transparante als een verduisterende gordijnstof ineen. Inderdaad, superhandig want daarmee heb je raamdecoratie die geschikt is voor zowel overdag als voor de avond!

Plisségordijnen gecombineerd

Wil je nog meer sfeer met jouw plisségordijnen? Dan combineer je ze met andere raamdecoratie. Bij de plissés staan gordijnen heel erg goed. De combinatie verrijkt je interieur, zorgt voor een betere isolatie en een verbeterde akoestiek in de ruimte. En kies je voor een combinatie van een transparante met een verduisterende stof, dan heb je op elk moment van de dag de juiste gordijnen. Voor zowel mooi gefilterd daglicht als maximale privacy. Zoals transparante plissés met verduisterende gordijnen.

Persoonlijk interieuradvies bij de woonboulevard in Poortvliet

Met zoveel aanbod als op onze woonboulevard, kan het best lastig kiezen zijn. Maar wij helpen je daar graag bij. Onze woonexperts staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en te inspireren. Kom dus snel eens langs, de koffie staat voor je klaar in onze brasserie en je kunt hier gratis parkeren.

‘Wij zijn wonen’

Ook in EasyClick