HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

bij Woonboulevard Poortvliet

PVC lamellen

bij Woonboulevard Poortvliet

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“PVC lamellen staan echt mooi in mijn badkamer. Met 1 draai heb ik de inkijk geregeld.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

PVC lamellen

De pvc lamellen zijn handige, veelzijdige raamdecoratie. Je kunt ze in talloze kleuren uitkiezen, met verschillende dessins en wil je lichtdoorlatende lamellen van pvc? Dan kunnen ze zelfs geperforeerd worden! Met pvc lamellen heb je dus veel keuzes, ontdek ze nu bij de Woonboulevard Poortvliet XXL.

Licht en privacy, zoals jij dat wil

Licht of privacy zijn met lamellen letterlijk in een handomdraai geregeld. Draai ze open, dicht of een beetje gekanteld, net zoals jij dat wil. Jij bepaalt zo eenvoudig of je veel daglicht naar binnen laat, of je ongehinderd naar buiten kunt kijken en hoeveel privacy je hebt.

Lichtdoorlatende pvc lamellen? Ja, met perforaties!

Lichtdoorlatende raamdecoratie is altijd een aanrader omdat dat het licht mooi filtert. Maar bij pvc verwacht je dat niet. Toch kan dat, door de lamellen te laten perforeren. Afhankelijk van hoeveel licht je erdoorheen wil laten schijnen, kunnen we ze met meer of minder gaatjes laten perforeren. Hoe dat eruitziet? Kom het eens zelf bekijken in onze showroom in Poortvliet.

Onderhoudsvriendelijk

PVC lamellen zijn absoluut onderhoudsvriendelijk. Deze lamellen zijn namelijk snel schoongemaakt. Je hoeft ze enkel uit de rails te klikken, op een vlakke ondergrond te plaatsen waar je ze voorzichtig schoonmaakt met een vochtige, zachte doek. Even afdrogen en je hangt ze snel weer terug. Heel gemakkelijk inderdaad!

Vochtbestendig dus geen roest

Raamdecoratie voor een vochtige ruimte kan lastig zijn, maar deze lamellen van pvc kun je daar zonder problemen ophangen. Ze zijn heel geschikt voor de badkamer en keuken doordat ze zijn gemaakt van pvc en aluminium. Ze zullen dus niet gaan roesten of schimmelen. Dat geldt ook voor de techniek zoals het railsysteem. Zo blijven je lamellen dus nog lang heel mooi, ook in de vochtige ruimtes!

PVC lamellen, ook voor brede ramen tot 6 meter

Weet je dat je met pvc lamellen ook de hele brede ramen kunt bedekken? Deze Toppoint lamellen zijn daar ideaal voor. Die kun je voor ramen tot een breedte van wel 6 meter hangen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende lamelbreedtes: van 52, 70 en 89 mm breed tot wel 127 en zelfs 250 mm breed. In het algemeen geldt dat hoe groter of breder het raam is, hoe mooier een bredere lamel staat. Maar wat het beste past in jouw interieur? Daar laten we onze woonexperts je graag persoonlijk in adviseren.

Mooie pvc lamellen bij de vakmensen van Woonboulevard Poortvliet in Zeeland

Echt mooie pvc lamellen, die vind je bij de vakmensen van Woonboulevard Poortvliet in Zeeland. Ons ervaren team woonexperts adviseert en inspireert je tussen de vele woontrends. En wil je liever advies aan huis? Dan komen we daar naartoe. Ook het inmeten, op maat maken en zorgvuldig monteren kun je gerust aan ons overlaten. Met veel zorg wordt alles netjes voor je geregeld zodat je nog lang kunt genieten van de op maat gemaakte pvc lamellen. Of je ze nu voor in huis of voor op de zaak zoekt, je vindt ze bij de grootste woonwinkel van de Benelux. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is genoeg parkeerplek. Tot binnenkort!

‘Wij zijn wonen’

Advies op maat