HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Woonboulevard Poortvliet hebben ze mij goed geadviseerd. Gelijk mijn hele woonkamer aangepast en een mooi ontwerp laten maken. Zeer tevreden over service van het personeel.”

‘Ook toe aan een make-over van jouw kamer? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

‘Wij zijn wonen’

Raamdecoratie bij Woonboulevard Poortvliet

Vind de raamdecoratie voor jouw interieur bij Woonboulevard Poortvliet. Het grootste centrum voor wooninspiratie in de Benelux met 50.000 m2 aan woontrends. Kom snel langs, onze woonexperts staan voor je klaar.

Gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën

Op de woonboulevard staan de woonexperts voor je klaar met advies, volop inspiratie en heel veel tips. Door jarenlange kennis en ervaring weten we wat wel of niet mogelijk is met de verschillende producten. En met heel veel woontrends onder één dak kunnen we je hier alle voorbeelden ook zelf laten zien. Zo inspireren we je, geven adviezen en zorgen dat jouw woonideeën gerealiseerd worden.

Van advies tot en met montage

Bij Woonboulevard Poortvliet is de service compleet. Interieuradvies, zorgvuldig inmeten en netjes monteren; het is kosteloos en wordt gedaan door onze vakmensen. En wil je liever interieuradvies aan huis? Dan kan dat ook. Ook deze service is gratis voor onze klanten.

Woonboulevard Poortvliet XXL

Het verhaal van onze woonboulevard begint al in 1919 toen we als familiebedrijf Bouman-Potter startten in Poortvliet. In al die jaren stond de klant centraal en hielpen wij van menig huis een thuis te maken. In 1994 waren we zo groot gegroeid dat we verder gingen onder een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Op 50.000 m2, met een groot team vakmensen, meer dan 500 merken en ruim 30 woonwinkels hebben we hier alles onder een dak om jouw nieuwe interieur te realiseren.

Raamdecoratie bij Woonboulevard Poortvliet

Met zo’n oppervlakte is het niet zo vreemd dat je op onze woonboulevard ook een enorm ruime keuze hebt in raamdecoratie. Je vindt hier gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, lamellen, Duette®Shades, paneelgordijnen en plisségordijnen. Maar ook voor jaloezieën en horren kun je bij ons terecht. De collectie is divers met veel keus in kleuren, dessins, materialen en stoffen. Hier vind je altijd het raamproduct voor jouw interieur en passend bij jouw woonwensen.

Combinaties in raamdecoratie

Met combinaties in raamdecoratie zorg je voor extra sfeer en extra uitstraling in je interieur. Maar je profiteert daardoor ook van allerlei voordelen. Want met een dubbele laag raamdecoratie geniet je ook van betere akoestiek en betere isolatie. Bovendien zijn combinaties van transparante en verduisterende gordijnstoffen ook heel praktisch. Daarmee heb je overdag mooi gefilterd licht in huis en ’s avonds maximale privacy. Door de juiste raamproducten samen te combineren, benadruk je ook nog eens de sfeer in jouw interieur. Vind je het lastig om je voor te stellen wat goed staat bij jou thuis of op de zaak? Dan vraag je dat aan ons. Hier staan de woonexperts voor je klaar om je persoonlijk interieuradvies te geven. Wij helpen je altijd om ook jouw unieke combinatie in raamdecoratie te vinden.

Vind jouw raamdecoratie bij Woonboulevard Poortvliet

De raamdecoratie voor jouw interieur? Daarvoor bezoek je Woonboulevard Poortvliet. Ons vakkundig en ervaren team staat klaar om je persoonlijk interieuradvies te geven. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Voor de deur is er genoeg gratis parkeergelegenheid en in onze brasserie kun je heerlijk genieten van een fijne kop koffie of thee.