HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

bij Woonboulevard Poortvliet

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij Woonboulevard Poortvliet werkt personeel dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Een raamhor op maat gemaakt voor elk raam

Met een goed passende raamhor voorkom je insecten of pollen in huis. Wij leveren die passende raamhorren, met maatwerk en onze vakmensen. Voor elk type raam, groot of klein of met een afwijkende vorm, kun je terecht bij Woonboulevard Poortvliet. Met persoonlijk advies, het inmeten, op maat maken en monteren ben je zo verzekerd van een raamhor die goed past en daardoor uitstekend werkt.

Draaikiepraam? Vaste raamhor!

Voor een draaikiepraam lijkt het soms een uitdaging om een passende raamhor te vinden. Maar bij Woonboulevard Poortvliet hebben we daar de perfecte oplossing voor: de vaste raamhor. Deze monteren we aan de buitenkant in het kozijn. Of je het raam nu opent of sluit, kantelt of niet, de hor zit daar stevig en goed op z’n plek. Insecten komen er dus niet door, precies zoals je van een hor verwacht. Doordat deze raamhor gemaakt wordt met een unieke afdichting, sluit die altijd perfect en kan die geplaatst worden zonder te boren. Deze hor beschadigt het kozijn dus niet. De vaste raamhor kan geplaatst worden in kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Inzethor of rolhor

Ook voor andere ramen hebben we de juiste hor. Zoals de inzethor als je het handig vindt om de hor er regelmatig en gemakkelijk uit te kunnen halen. Of de rolhor die vaak gebruikt wordt bij onder meer dakramen. Welke hor het meest geschikt is voor de ramen in jouw huis? Daarover adviseert een woonexpert op onze woonboulevard je graag persoonlijk.

De voordelen van de raamhor

De raamhor heeft verschillende voordelen. Ze sluiten soepel, kunnen goed in allerlei soorten ramen geplaatst worden en zijn ook geschikt voor de hele grote ramen. Daarnaast zijn de horren van Toppoint ook gewoon heel mooi; er is veel aandacht besteed aan het design en ze zijn gemaakt met een aluminium frame. Dat is niet alleen sterk, ze zijn daardoor ook subtiel genoeg om mooi op te gaan in het interieur. En dat geldt zeker voor de raamhorren die wij leveren; die zijn beschikbaar in vijf profielkleuren dus er is altijd een tint die past bij jouw kozijnen en interieur.

Kies je horrengaas

Raamhorren maken we geheel naar wens, ook wat betreft het soort horrengaas. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere soorten gaas zoals het standaard zwarte of grijze horrengaas. Dit gaas is de basisversie en heel sterk doordat het gemaakt is van glasvezel met pvc coating. Wil je liever pollenwerend horrengaas? Dan hebben we daarin de keuze uit maar liefst twee varianten; een die 90% en een die 99% van alle pollen buitenhoudt. Het perfecte horrengaas bij hooikoorts! Wil je juist een hor waarbij je nog steeds maximale ventilatie en volop uitzicht hebt? Dan adviseren we je het extra transparante horrengaas.

Raamhorren voor thuis of het bedrijf, bij Woonboulevard Poortvliet

Of je nu een raamhor zoekt voor bij jou thuis of voor het bedrijf, je vindt ze op de Woonboulevard Poortvliet. Wij adviseren je persoonlijk en zorgen dat de raamhorren perfect passend gemaakt en netjes gemonteerd worden. Kom langs voor ons advies en we laten je de verschillende varianten en mogelijkheden zien. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je bij ons terecht. De koffie staat klaar!

‘Wij zijn wonen’

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam