HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Rolgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Woonboulevard Poortvliet, daar slaag je voor je volledige inrichting!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Meetservice

Rolgordijnen bij Woonboulevard Poortvliet

Rolgordijnen zijn de ideale raamdecoratie. Je kunt ze voor vrijwel elk raam en in elke kamer ophangen; van woonkamer tot badkamer en van kantoor tot keuken. Deze veelzijdige designklassiekers vind je natuurlijk ook in ons ruime assortiment bij de Woonboulevard Poortvliet.

Strakke, sfeervolle raamdecoratie

Rolgordijnen zijn strakke en sfeervolle raamdecoratie. Maar welke mooi staan bij jouw interieur? Daar helpen onze woonexperts je graag bij. Hier kun je kiezen uit bijna 300 verschillende gordijnstoffen. In stofdiktes van transparant tot verduisterend maar ook de mooie duo-rolgordijnen. Kom langs en laat je inspireren en adviseren. Wij helpen je om ook jouw woonwensen te realiseren.

Voor vochtige ruimtes

In vochtige ruimtes zoals van een keuken of badkamer, moet de gordijnstof schimmel- en vochtwerend zijn. Een screendoek is daar dan heel geschikt voor, die is zo sterk dat het prima in deze ruimtes opgehangen kan worden. Wil jij een rolgordijn ophangen in jouw keuken of badkamer? Dan hebben wij verschillende screenstoffen waarvan we mooie en supersterke rolgordijnen laten maken.

Rolgordijnen voor grote of brede ramen

Zoek je een oplossing voor grote of voor hele brede ramen? Kijk dan eens naar rolgordijnen, die passen eigenlijk altijd. Een rolgordijn kan tot wel 4 meter breed gemaakt worden. Is dat nog niet groot genoeg voor jouw ramen? Dan koppelen we de rolgordijnen zodat ze groot genoeg zijn voor ramen tot een breedte van maar liefst 8 meter! Combineer ze met gordijnen voor een dubbel mooi resultaat.

Ook bij een smal of schuin raam

Rolgordijnen zijn niet alleen een passende oplossing voor hele grote ramen, ook bij smalle ramen kun je voor dit raamproduct kiezen. Ze zijn er namelijk al vanaf 30 cm breed. Ideaal dus als je iets zoekt voor een heel smal raam zoals naast de voordeur, in een hal of voor elk ander klein en smal raam. Voor dakramen en draaikiepramen zijn rolgordijnen ook heel geschikt. Deze ramen staan al schuin of zijn schuin als ze geopend worden. Bij deze ramen adviseren we om ze met de zijkant tegen het raam aan te monteren. Zo blijft het rolgordijn altijd mooi strak voor het raam zitten. En wil je extra verduistering? Dan monteren we ze met een aluminium frame waardoor er geen licht vanaf de zijkanten naar binnen kan kieren.

Contra-rollende rolgordijnen bij raamklinken

Voor rolgordijnen is een raamklink een lastig obstakel dat in de weg zit als het rolgordijn strak voor het raam moet hangen. Wij lossen dat op met contra-rollende rolgordijnen. Daarbij rolt de gordijnstof van de voorzijde van de buis af. Hierdoor ontstaat er meer ruimte tussen de raamklink en het rolgordijn. Deze oplossing is ook heel geschikt als je raamdecoratie zoekt voor ramen in een hoek.

Maatwerk

Ook al lijken rolgordijnen rechttoe rechtaan, toch passen we ze graag aan naar jouw wens en passend bij jouw woonstijl. De keuze in kleur, dessin en ingeweven motieven geeft je al veel keus, maar ook de mogelijke coatings maken het mogelijk om de rolgordijnen naar wens af te werken. Je hebt daarin onder meer de keus uit brandvertragende of isolerende coatings. Of laat ze afwerken met een houten of aluminium designprofiel. De onderlat en koof worden dan van dat materiaal gemaakt. Maatwerk dus, ook in rolgordijnen!

Persoonlijke service en altijd kwaliteit, bij Woonboulevard Poortvliet

Bij Woonboulevard Poortvliet kun je rekenen op persoonlijke service en altijd kwaliteit. Kom dus langs als je op zoek bent naar rolgordijnen die passen bij jouw interieur en woonwensen. Onze woonexperts staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag. En wil je liever woonadvies aan huis? Dan kan dat natuurlijk ook.

 

‘Wij zijn wonen’

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Onze showroom

Duo rolgordijn in combinatie met gordijnen