HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Scala® XL7 jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

Scala® XL7 jaloezieën

bij Woonboulevard Poortvliet

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij Woonboulevard Poortvliet ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Scala® XL7: aluminium jaloezieën tot 7 meter breed

De grootste aluminium jaloezieën vind je bij de grootste woonwinkel in de Benelux: de Scala® XL7 is bijna 7 meter breed. En die verkopen we natuurlijk bij Woonboulevard Poortvliet XXL. Kom snel langs en je kunt ze zelf bekijken. En wil je advies of meer weten over deze imposante raamdecoratie? Dan staan onze woonexperts voor je klaar!

Extralarge jaloezieën, extra indrukwekkend

De extralarge jaloezieën, Scala® XL7, zijn extra indrukwekkend. Met Scala® als producent weet je zeker dat de kwaliteit gegarandeerd heel goed is. Zo zijn alle onderdelen van stevig aluminium gemaakt wat de robuuste techniek meteen verklaart. Maar ook de afmetingen zijn indrukwekkend: 690cm breed. Inderdaad, ‘extralarge’. Voor zulke grote jaloezieën heb je ook de ruimte nodig. Past dit niet in jouw huis maar wil je wel graag aluminium jaloezieën van hoge kwaliteit? Dan hebben we ze ook in kleinere afmetingen van hetzelfde merk. Bezoek de woonboulevard in Poortvliet en we laten je de verschillende aluminium jaloezieën graag zien.

Jaloezieën als roomdivider of raamdecoratie

De XL7 aluminium jaloezieën zijn er met brede lamellen, van 50 mm of 70 mm breed. Ideaal als raamdecoratie voor grote ramen, maar deze extragrote jaloezieën worden ook vaak gebruikt als roomdivider. In grote vergaderzalen, kantoortuinen of conferentiezalen. Met de Scala® XL7 heb je een handig element om de ruimte snel naar wens aan te passen. Met een druk op de knop maak je van een hele grote ruimte, meerdere kleine zalen. De Scala® XL7 is flexibel en door het strakke design de perfecte aanvulling voor elke zakelijke omgeving.

Maatwerk en design

Ook deze XL-jaloezieën kunnen we naar wens afwerken. Design en maatwerk dus! Je hebt onder meer de keuze uit twee breedtematen, lamellen van 50 mm en 70 mm. De jaloezieën zijn leverbaar in meerdere kleuren, afhankelijk van de breedte. Zo heb je bij die van 50 mm de keus uit 45 kleuren terwijl de brede variant in 8 kleuren uitgevoerd kan worden. Diezelfde kleuropties heb je ook bij de onderlat en de lichtafsluitende bovenbak, beide van strak design.

Elektrisch bedienbare extragrote jaloezieën

Natuurlijk zijn extragrote jaloezieën ook elektrisch bedienbaar. En daarvoor is een stroompunt vlakbij niet nodig. De Scala® XL7 aluminium jaloezieën bedien je zo vanaf je mobiel via een app, of met een afstandsbediening.

Extralarge aluminium jaloezieën bij de woonwinkel in Poortvliet

Voorbeelden en informatie over deze extralarge aluminium jaloezieën vind je bij de woonwinkel in Poortvliet: de Woonboulevard Poortviet XXL. Met een ruim aanbod en een grote showroom vind je hier alles onder een dak. Ons ervaren, enthousiaste team van woonexperts staat voor je klaar om je te adviseren. Kom langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Meetservice thuis

Onze showroom