HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“De adviseurs bij Woonboulevard Poortvliet nemen echt de tijd voor je, zij geven uitstekende adviezen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Blikdichte Iso Plissé® gordijnen: lichtdoorlatende raamdecoratie

Stijlvol en blikdicht, dat zijn de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen. Deze raamdecoratie die past bij elke woonstijl en bij elk type raam is ook te vinden in de ruime collectie van Woonboulevard Poortvliet XXL in Zeeland. Met wel 50.000 m2 woontrends vind je hier altijd de mooiste raamdecoratie. En kun je met zoveel aanbod niet kiezen? Weet dan dat onze woonexperts er altijd zijn om jou van persoonlijk interieuradvies te voorzien.

Raamdecoratie voor thuis of op de zaak

Doordat deze Iso Plissé® blikdicht zijn, zijn ze ideaal voor elke ruimte. Zowel thuis als op de zaak. Ze voldoen aan de Europese normen van lichttransmissie wat betekent dat ze niet meer dan de toegestane hoeveelheid licht doorlaten bij de werkplek. Maar ook zijn ze er met een vlamvertragende coating, iets dat nog wel eens door verzekeraars vereist is bij een werkplek. En met veel keus in kleuren en dessins kunnen we altijd de meest geschikte versie voor jouw interieur vinden. Kom langs en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Energiebesparende Iso Plissé® gordijnen

De lichtdoorlatende Iso Plissé® hebben vanzelfsprekend ook de honingraatstructuur, net als alle andere Iso Plissé® van Toppoint. Hierdoor zijn ze energiebesparend; in die honingraat ontstaat namelijk een stilstaande luchtlaag. Die werkt als een blokkade voor het raam waardoor warme lucht niet verloren gaat. En dat levert een energiebesparing op die kan oplopen tot wel zo’n 25%.

Gemak met lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn gemaakt van een gordijnstof met stofwerende coating. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken; je hoeft ze alleen maar af te vegen met een zachte borstel. Wat ook gemakkelijk is, is de bediening. Dat kan natuurlijk met een koord of handgreep op de Iso Plissé® maar ook elektrisch via afstandsbediening of app. En moet het extra veilig, bijvoorbeeld in de kinderkamer? Dan raden we je bediening met het SmartCord® aan.

Maatwerk voor elk raam

Welke vorm het raam ook heeft, wij zorgen ervoor dat de Iso Plissé® op maat gemaakt worden. Ook als het een afwijkende vorm is. Maatwerk dus, en dat geldt ook voor de montage. We monteren het netjes bij jou in huis of op de zaak. Dat kan met verschillende systemen waarbij EasyClick voor de Iso Plissé® de mooiste oplossing is. Daarbij worden de Iso Plissé® in een frame in het kozijn geklikt zonder dat daarin geboord of geschroefd hoeft te worden. Kan EasyClick niet geplaatst worden, dan hebben we ook nog de TruFit® waarbij we zijprofielen op de ramen plakken. De smalste Iso Plissé® passen daar heel goed in. Je ziet het, we zorgen er altijd voor dat de Iso Plissé® mooi en strak in elk raam geplaatst worden!

In drie plooibreedtes

De Iso Plissé® gordijnen zijn er in drie plooibreedtes. Welke past bij jouw woonsituatie adviseren we je graag persoonlijk. Je kunt kiezen uit plooien van 25, 32 en 64 mm waardoor er altijd een is die past, of je nu iets zoekt voor een smalle glaslijst of juist voor een groot raam.

Mooi met gordijnen

Om overdag van daglicht te genieten en ’s avonds van je privacy combineer je de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen met gordijnen. En heb je de top-down, bottom-up Iso Plissé® gordijnen? Dan kun je ze ook nog eens vastzetten in het kozijn op ooghoogte. Zo kijkt niemand naar binnen! Wil je geen combinatie met gordijnen? Laat je dan informeren over de bijzondere Iso Plissé® gordijnen Day & Night. Die bestaan uit twee stofsoorten: een lichtdoorlatende of een transparante met daarbij een verduisterende gordijnstof. Elk kan het gehele raam bedekken zodat je een compleet raamproduct ineen hebt voor elk moment van de dag!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Woonboulevard Poortvliet

De mooiste lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen vind je in Zeeland bij Woonboulevard Poortvliet. Met ons ervaren team van woonexperts helpen we ook jouw woonideeën te realiseren. Kom dus snel langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Ik vertel je graag alles over dit product!