HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante paneelgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Semi-transparante paneelgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met rolgordijnen in dezelfde tint heb ik een strakke look die precies het juiste licht doorlaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Semi-transparante paneelgordijnen, blikdichte raamdecoratie

Semi-transparante paneelgordijnen zijn blikdichte raamdecoratie. Imposant groot zorgen ze voor een mooie lichtinval in elke ruimte. In heel veel kleuren, dessins en altijd op maat gemaakt bij Woonboulevard Poortvliet. Kom langs en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van deze bijzondere gordijnen.

Groot en hoog voor het raam

Paneelgordijnen zijn groot en hoog en daarmee heel geschikt voor de echt grote raampartijen. De panelen kunnen we op maat maken met een breedte tussen de 50 cm en 130 cm, de hoogte kan tot wel 3 meter. En doordat we de panelen naast elkaar hangen, kunnen ze een totale breedte overspannen die vrijwel oneindig is. We hangen er gewoon steeds weer een paneelgordijn bij! Het maakt ons dus niet uit hoe breed de ramen zijn, met deze paneelgordijnen hebben wij altijd een passende oplossing in huis.

Maatwerk

We maken de paneelgordijnen geheel naar wens; met de kleur en het dessin van jouw keuze. En wil je een paar gordijnstoffen combineren in een paneel? Dan kan dat ook. Combineer effen stoffen met een dessin in een paneel of laat een verduisterende gordijnstof op ooghoogte in het paneel aanbrengen. Elk vlak kun je benadrukken met mooie designlatjes van hout of aluminium. Je ziet het, er zijn heel veel mogelijkheden om een uniek paneelgordijn te laten maken dat perfect past bij jouw interieur. Echt maatwerk dus1

Variaties in coating en transparantie

Ook de coating en mate van transparantie is er in veel variaties. De transparantie van de gordijnstof wordt bepaald door de openingsfactor. Die geeft aan hoeveel licht door de stof heen schijnt. Transparant of transparanter zeg maar. En er zijn verschillende gordijnstoffen met een coating zoals warmtewerend, vlamvertragend of vuilafstotend. De vlamvertragende coating wordt vaak gebruikt bij zakelijke toepassingen. Kies je de vuilafstotende coating? Dan houd je het paneelgordijn veel langer schoon. Heeft jouw paneelgordijn zonder vuilafstotende coating een vlek? Vraag ons dan hoe je die het beste kunt schoonmaken.

Paneelgordijnen met andere raamdecoratie

Doordat semi-transparante paneelgordijnen blikdicht zijn, heb je daarmee overdag wel mooi gefilterd licht in huis maar ’s avonds geen privacy. Ons advies: combineer ze met andere raamdecoratie. Je kunt paneelgordijnen goed matchen met jaloezieën of verduisterende rolgordijnen. De rolgordijnen zijn er in dezelfde gordijnstof als de paneelgordijnen waardoor ze samen een rustige basis in je interieur vormen. Geef je de voorkeur aan een natuurlijke sfeer in huis? Dan raden we je de houten jaloezieën aan. Die zijn verantwoord en van hetzelfde hout als de houten designlatjes. Een perfecte match dus!

Wooninspiratie bij Woonboulevard Poortvliet

Kom wooninspiratie opdoen bij Woonboulevard Poortvliet. Hier vind je heel veel keus in alles voor jouw interieur, dus ook de semi-transparante paneelgordijnen. Ons team van woonexperts staat voor je klaar met persoonlijk stylingsadvies en veel tips hoe we deze raamdecoratie voor jou op maat kunnen laten maken. Nieuwsgierig? We zien je graag aan de Paasdijkweg in Poortvliet, de woonboulevard is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Meetservice

Onze showroom