HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Semi-transparante plisségordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij Woonboulevard Poortvliet eindelijk een goed keus kunnen maken voor mijn draaikiep ramen. Plisségordijnen met EasyClick, ideale oplossing.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Semi-transparante plisségordijnen: blikdicht, voor thuis of kantoor

Met semi-transparante plisségordijnen is het in huis of op kantoor blikdicht. Wat dit betekent? Je hebt overdag wel fijn gefilterd licht binnen maar geen ongewenste inkijk. Wil jij dat ook? Bezoek dan de Woonboulevard Poortvliet en laat je verrassen door onze mooie en ruime collectie plisségordijnen. Altijd op maat gemaakt en altijd met persoonlijk interieuradvies.

Privacy en mooi gefilterd licht

Doordat semi-transparante gordijnstof blikdicht is, houdt het overdag de inkijk tegen. Dit is echter niet genoeg om ook ’s avonds je privacy te hebben. Om die reden worden deze plisségordijnen vaak gecombineerd met andere raamdecoratie. Zoals met dikke overgordijnen of verduisterende gordijnen. Deze combinatie is stijlvol, brengt direct meer sfeer in de ruimte en zorgt voor een aangename akoestiek.

De breedtes van de plissés

De plisségordijnen zijn er in twee plooibreedtes: 20 en 32 mm. Voor ramen met een smalle glaslijst, zoals die van draaikiepramen, raden we de smalste plissé aan. Bij bredere kozijnen staat de bredere plissé van 32 mm weer beter. Weet je niet zeker welke breedte van de plissé het mooiste staat bij de ramen van jouw huis? Kom dan langs, onze woonexperts zullen je persoonlijk adviseren en laten je ook meteen de verschillende mogelijkheden zien in stoffen, bediening en natuurlijk kleuren voor jouw interieur.

Bedieningsgemak

Het bedieningsgemak van plisségordijnen is groot, zelfs als ze zo hoog hangen dat je er niet zelf gemakkelijk bij kunt. We kunnen de plissés namelijk ook elektrisch bedienbaar maken. Je opent en sluit ze dan via een app of met de afstandsbediening. Wil je dat niet of is dat niet nodig? Dan kunnen we ze ook laten voorzien van een of twee handgrepen, afhankelijk van de breedte van het plisségordijn. Of je kiest voor bediening via een optrekkoord.

Coatings

Ook deze blikdichte plisségordijnen kunnen gemaakt worden van gordijnstoffen met een coating. Zo heb je de keus uit onder meer warmtewerende en vlamvertragende coatings. Twijfel je wat het beste past bij jouw situatie? Bespreek het met ons en we adviseren je graag.

Op maat gemaakt

Maatwerk is altijd gegarandeerd; vanaf het gratis interieuradvies bij jou thuis of op de woonboulevard tot en met het inmeten, zorgvuldig confectioneren en de strakke montage. En met de verschillende opties in kleur, dessin, bediening, plooibreedte en natuurlijk de coatings kunnen we ze ook helemaal naar wens maken.

Montage van plisségordijnen

Zoals gezegd is de montage van plisségordijnen bij ons standaard service. En bij plisségordijnen kan dat met bijvoorbeeld EasyClick. Een handig frame waarvoor je niet in de kozijnen hoeft te schroeven of boren. Dit frame houdt de plissés altijd netjes op hun plek, ook als het raam bijvoorbeeld gekanteld staat. EasyClick kan er gemakkelijk uitgehaald worden zonder dat het de kozijnen beschadigt. Het is leverbaar in vijf RAL-kleuren en is tot in detail mooi en strak afgewerkt. Is EasyClick niet mogelijk? Dan hebben we ook nog TruFit®; de zijprofielen worden dan op het raam geplakt waarna de smalste plissés hiertussen bevestigd worden.

Semi-transparante plisségordijnen voor elk raam

Voor elk raam hebben wij de mooiste semi-transparante plisségordijnen. Bezoek dus de woonboulevard in Poortvliet en laat je inspireren en adviseren. Met meer dan 50.000 m2 aan woontrends vind je hier altijd de juiste raamdecoratie voor jouw woning of bedrijf. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Advies op maat