HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Sharp Wave® gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Sharp Wave® gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Sharp Wave® gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

'De meest strakke plooien en opzij geschoven een heel smal pakket'

Klantervaring

“Bij Woonboulevard Poortvliet krijg je full-service. Goed advies gekregen en bij mij thuis werd alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak, voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Sharp Wave® in-between gordijn: strak, breed en hoog

Scherp en zacht, dat is het in-between gordijn Sharp Wave®. Dit unieke gordijn is gemaakt van zachte in-between gordijnstoffen en valt op door z’n messcherpe plooien. De Sharp Wave® past bij elke woonstijl en kan voor elk raam. Het is namelijk oneindig breed en wel 309 cm hoog. Bijzonder? Zeker! En je vindt dit gordijn bij Woonboulevard Poortvliet XXL.

Zacht gordijn, messcherp geplooid

De Sharp Wave® vormt een opvallend contrast voor het raam door de zachte gordijnstof in messcherpe plooien. Hierdoor ontstaat er een prachtig lijnenspel voor het raam! Het gordijn bestaat uit meerdere banen gordijnstof die aan elkaar verbonden zijn via fijne, opengewerkte naden. Het zijn ook die naden die de superscherpe vouwen vormen en daarmee het opvallende uiterlijk aan de Sharp Wave® geven. Een bijzonder gordijn dus dat zowel soepel als strak geplooid voor het raam hangt.

Eindeloos breed, heel erg hoog

Doordat elke baan gordijnstof via een fijne naad aan de volgende baan wordt vastgemaakt, kan dit gordijn eindeloos breed gemaakt worden. Onze coupeuses maken er gewoon steeds weer een nieuwe baan aan vast! Maar daarnaast kan dit gordijn ook heel erg hoog worden; tot wel 309 cm. De Sharp Wave® is daarmee een unieke in-between, ideaal voor de echt hele hoge, grote ramen.

Confectie à la carte

De Sharp® Wave wordt op maat gemaakt, confectie à la carte dus! Jij geeft aan hoe dit veelzijdige gordijn eruit moet zien en wij regelen dat het perfect passend bij jouw interieur wordt geconfectioneerd. Hierin heb je meerdere opties: de gordijnstof is er in verschillende kleuren waaronder ook mooie trendkleuren. De afwerkingsband en haken zijn er in zwart en wit. En de trekstang, een mooi designelement, kan in structuurwit, grijs of structuurzwart geleverd worden. Deze stang gebruik je om de gordijnen te openen of te sluiten. Vind je het lastig om een keus te maken? Onze woonexperts staan voor je klaar en helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Strak gordijn, ook mooi in jouw interieur

Schuif je een gordijn opzij, dan heb je een dik pak stof dat in de hoek of naast de deur hangt. Maar niet bij de Sharp Wave®. Doordat die gemaakt is van een zachte gordijnstof en bestaat uit messcherpe vouwen, is dit raamproduct ook opengeschoven een smal pakketje. Het hangt dus niet in de weg en is altijd superstrak. Of het nu uithangt of opzijgeschoven is. Dit bijzondere gordijn past heel mooi bij elke woonstijl; klassiek, industrieel, retro of modern, het staat altijd mooi. Dus ook in jouw interieur!

Sharp Wave® gecombineerd met andere raamdecoratie

De Sharp Wave® is een in-between gordijn waardoor het overdag weliswaar zorgt voor een aangenaam licht in huis, maar in de avond geen privacy biedt. Gelukkig kun je ook dit raamproduct mooi combineren met andere raamdecoratie. Je kunt daarbij kiezen uit onder meer verduisterende rolgordijnen, Duettes en plisségordijnen. Maar het combineert ook goed met houten of aluminium jaloezieën.

Ontdek de Sharp Wave® nu zelf, bij Woonboulevard Poortvliet

Het Sharp Wave® in-between gordijn is zo’n uniek gordijn dat je die het beste zelf kunt komen bekijken. Je vindt het bij ons op de woonboulevard in Poortvliet. Kom dus eens langs en laat je inspireren. Met onze woonexperts staan we voor je klaar om ook jouw woonideeën te realiseren. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en er is altijd genoeg gratis parkeergelegenheid.

‘Wij zijn wonen’