HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

bij Woonboulevard Poortvliet

Stoffen lamellen

bij Woonboulevard Poortvliet

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Nooit verwacht dat stoffen lamellen zó mooi konden staan. Verrassend. De adviseurs van Woonboulevard Poortvliet weten waar ze het over hebben.”

‘Met lamellen van stof filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Stoffen lamellen bij Woonboulevard Poortvliet XXL

Met stoffen lamellen heb je een sfeervolle, strakke basis voor je interieur. De lamellen zijn altijd modern van uitstraling terwijl de gordijnstof een zachtere touch aan de inrichting geeft. Veel keus in stoffen lamellen heb je bij Woonboulevard Poortvliet XXL. In deze grote showroom in Zeeland staan onze woonexperts van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar om je te adviseren en inspireren.

Kleur en coatings

Stoffen lamellen bieden je veel keus in kleur en coatings. Natuurlijk zijn ze er in vrijwel elke denkbare kleur en met talloze dessins. Maar je kunt ook nog kiezen uit meerdere soorten coatings. Er zijn onder andere vlamvertragende, lichtwerende en warmtewerende coatings. Zo’n coating is al aangebracht op de gordijnstof en zorgt ervoor dat het bijvoorbeeld veiliger of juist koeler in huis is. Ben je op zoek naar een stoffen lamel met een specifieke eigenschap? Vraag het dan aan ons en wij laten je die lamellen zien, die aan jouw wensen voldoen.

Lamellen van stof in de badkamer of keuken

In de badkamer of keuken is het beter om geen gewone stoffen lamel op te hangen. Maar het kan wel, als je de lamellen laat maken van een speciaal materiaal dat geschikt is voor vochtige ruimtes. Dat materiaal is sterk en vocht- en schimmelwerend. Gemaakt van polyester vezels dus het blijft mooi in elke vochtige ruimte.

Aangename lichtinval

Of het nu bij jou thuis is, bij je werkplek thuis of voor op de zaak, met de juiste raamdecoratie heb je een aangename lichtinval. Stoffen lamellen zorgen voor zo’n licht waarbij het prettig werken en leven is. Die gordijnstof filtert het licht, van een klein beetje tot heel veel afhankelijk van de stofdikte. En natuurlijk kun je ook deze lamellen net zover kantelen als gewenst. Bijvoorbeeld als je geen inkijk wil maar juist meer privacy wenst. Stoffen lamellen zijn dus ideaal voor zowel thuis als bij de werkplek.

Stoffen lamellen bij elke woonstijl

Welke woonstijl jij ook hebt en voor welke kamer je ook raamdecoratie zoekt, met stoffen lamellen zit je altijd goed. Wij stellen ze helemaal naar jouw wens samen. In onze showroom zie je tal van voorbeelden hangen maar er zijn nog veel meer kleuren, dessins en stofdiktes om uit te kiezen. We laten je graag de vele stalen zien en zijn er altijd om je persoonlijk te adviseren.

Lamelbreedtes

Bij Woonboulevard Poortvliet vind je de stoffen lamellen van Toppoint. Deze zijn er in drie lamelbreedtes, van 89, 127 en 250 mm breed. De smalle lamellen zijn voorzien van een verzwaringsgewicht zodat ze mooi blijven hangen. De breedste lamellen lijken wel een beetje op een smal paneelgordijn en je kunt ze dan ook laten afwerken met houten latjes. Dit geeft je raamdecoratie een bijzondere touch en past heel goed bij onder andere retro, Scandinavische en industriële woonstijlen.

Reinigen van stoffen lamellen

Het reinigen van stoffen lamellen is doorgaans goed te doen. Natuurlijk moet je wel voorzichtig zijn en het wasvoorschrift nauwkeurig volgen. Per stofsoort kan de manier van schoonmaken verschillen. Sommige stoffen lamellen kunnen in de wasmachine maar andere moeten afgenomen worden met een vochtige doek of slechts een zachte borstel. Bij twijfel zijn wij er altijd voor advies.

Onze woonwinkel in Poortvliet, ook voor stoffen lamellen

Voor inspiratie en interieuradvies ga je naar onze woonwinkel in Poortvliet. Hier vind je een uitgebreide collectie stoffen lamellen en ons team woonexperts staat voor je klaar om je te helpen de mooiste set raamdecoratie voor jouw interieur te vinden. Kom dus langs als je op zoek bent naar advies, service en kwaliteit in woninginrichting. De koffie staat voor je klaar in onze brasserie!

‘Wij zijn wonen’