HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Transparante gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Transparante gordijnen zijn helemaal terug van weggeweest. Mooi samen met jaloezieën.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Florie

Loux

Evisa

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Inbetween Royal

Transparante gordijnen; sfeervolle raamdecoratie

Met transparante gordijnen heb je altijd mooi gefilterd licht in je interieur. Deze sfeervolle raamdecoratie is er in talloze kleuren, dessins en stoffen bij Woonboulevard Poortvliet XXL in Zeeland. Laat je inspireren en informeren door onze woonexperts. We staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag en komen ook bij jou thuis voor persoonlijk interieuradvies.

Heel veel keus

Ons assortiment transparante gordijnstoffen biedt je heel veel keus. Met meer dan 1.000 verschillende gordijnstoffen van hoge kwaliteit vind je hier altijd de transparante gordijnen voor jouw interieur. De gordijnstoffen van het kwaliteitsmerk Toppoint worden gemaakt met innovatief garen en volgens de laatste technieken. Hierdoor zijn ze vuilafstotend, vochtbestendig, vlamvertragend en van een hoge kleurechtheid. Daarbij zijn ze ook nog geluiddempend en isolerend.

In de juiste plooi

Niet alleen het gordijn zelf zorgt voor sfeer, ook de plooi is van invloed. Zo zijn er gordijnplooien die jouw interieur een moderne look geven terwijl andere er juist voor zorgen dat het meer klassiek overkomt. Wat jij het mooiste vindt, is hierin bepalend maar je moet ook rekening houden met de gordijnstof. Hoe zwaarder of stugger de stof, hoe minder gordijnplooien mogelijk zijn. Bij transparante gordijnen heb je over het algemeen wel veel keus. De mogelijke gordijnplooien zijn:
• Enkele plooi; een eenvoudige gordijnplooi waarbij het gordijn rustig valt. Deze plooi heeft een rustige uitstraling.
• Dubbele plooi: een gordijnplooi waarbij het gordijn wat ruimer valt en rijker oogt. Hiermee krijgt het gordijn meer volume.
• Tri-plooi: de driedubbele gordijnplooi. Hiermee krijgt het gordijn een meer klassieke uitstraling. Ook lijkt het gordijn met de tri-plooi heel royaal.
• Ingeslagen ring: voor de stoere look en een mooi alternatief voor de gordijnplooi. De ingeslagen ring geeft de raamdecoratie een robuuste uitstraling en past bij veel woonstijlen.
• Wave: de perfect golvende gordijnplooi. Het effect lijkt wat op dat van de ingeslagen ring maar dan iets klassieker.

Vlamvertragende gordijnen

Sommige gordijnen zijn vlamvertragend, iets dat nogal eens door verzekeringsmaatschappijen als vereiste wordt gesteld bij projecten of zakelijke interieurs. In onze collectie transparante gordijnstoffen heb je veel keus in gordijnen die voldoen aan de Franse norm M1 en/of de Duitse norm B1. Deze normen zijn indicatoren voor minder risico op brandschade doordat de gordijnen vlamvertragend zijn. Welke gordijnen hier wel en niet aan voldoen, dat kunnen onze woonexperts je precies vertellen als je de woonboulevard bezoekt.

Gordijnen combineren

Transparante gordijnen kun je heel goed combineren met andere gordijnen, zoals gevoerde of verduisterende gordijnen of overgordijnen. Wil je liever een ander raamproduct? Combineer de transparante gordijnen dan met rolgordijnen, vouwgordijnen of jaloezieën. Of kies voor het verduisterende-transparant gordijn de Versus®.

Twee gordijnen? Een gordijnplooi!

Kies je ervoor om twee verschillende gordijnen te combineren, zoals een transparant gordijn met een overgordijn? Dan heb je bij allebei dezelfde gordijnplooi nodig. De raamdecoratie valt dan samen veel mooier.

Interieuradvies voor transparante gordijnen

Bezoek onze woonwinkel in Poortvliet voor een ruim aanbod raamdecoratie. Met persoonlijk interieuradvies ontdek ook jij welke transparante gordijnen het mooiste staan in jouw interieur.

‘Wij zijn wonen’

Meetservice

Bloem