HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Transparante paneelgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Transparante paneelgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Woonboulevard Poortvliet is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Transparante paneelgordijnen

Wil je echt grote raamdecoratie maar ook subtiel gefilterd licht in huis? Kies dan voor de transparante paneelgordijnen bij Woonboulevard Poortvliet. Ideaal voor grote ramen, schuifpuien maar ook heel geschikt als roomdivider. Wij laten ze voor je op maat maken, geheel naar wens en zorgvuldig geconfectioneerd. Wil je weten wat daarin mogelijk is? Kom dan snel langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Als het nog transparanter moet zijn

Niet elk transparant paneelgordijn laat evenveel licht door. Afhankelijk van de openingsfactor, een indicator voor de mate van licht die door de gordijnstof heen schijnt, is een gordijn transparant of veel transparanter. Bij 1% komt er een beetje licht doorheen, bij 5% heel veel licht. Wat dit in het echt betekent kun je het beste zelf komen bekijken. De verschillende gordijnstoffen, van transparant tot transparanter, zijn te zien bij ons op de woonboulevard in Poortvliet.

Zo maak je transparante paneelgordijnen schoon

Het schoonmaken van paneelgordijnen is heel gemakkelijk, zeker als ze al een vuilafstotende coating hebben. In dat geval hoef je ze niet eens echt te reinigen, je veegt enkel het stof eraf. Heb jij paneelgordijnen zonder coating? Dan maak je ze voorzichtig schoon met een droge doek of zachte borstel. Zitten er vlekken op de gordijnstof? Vraag ons dan om advies en ga niet zelf de gordijnstof proberen schoon te maken met schoonmaakmiddelen.

Paneelgordijnen combineren

Transparante paneelgordijnen zijn heel aangenaam qua lichtinval maar bieden ’s avonds natuurlijk geen privacy. Combineer ze daarom met jaloezieën of rolgordijnen zodat je toch alle inkijk tegenhoudt. De verduisterende rolgordijnen kunnen gemaakt worden van eenzelfde stof als de transparante versie die gebruikt wordt voor de paneelgordijnen. En kies je voor houten jaloezieën? Dan kunnen van datzelfde hout ook designlatjes op de panelen aangebracht worden. Zo combineren ze naadloos met elkaar! Wil je weten welke combinatie het beste past bij jouw interieur? Vraag het dan aan onze woonexperts.

Mooi bij jouw woonstijl

Om de paneelgordijnen mooi te laten aansluiten bij jouw woonstijl, laat je ze helemaal naar wens afwerken. Zoals met de designlatjes die er niet alleen in hout maar ook in aluminium zijn. En natuurlijk is er veel keus in kleur en dessin van de gordijnstof en in de breedte van de panelen. Weet je dat je per paneel ook meerdere stofsoorten kunt combineren? Kom langs en we laten je de vele mogelijkheden zien om een paneelgordijn te creëren dat perfect past bij jouw interieur.

Persoonlijk stylingsadvies bij paneelgordijnen

Kom naar Woonboulevard Poortvliet voor persoonlijk stylingsadvies bij de paneelgordijnen. Ons team is er voor je met veel voorbeelden, tips en inspiratie. Deze vakmensen zorgen ervoor dat de raamdecoratie altijd netjes wordt ingemeten, naar wens wordt gemaakt en daarna ook perfect thuis wordt gemonteerd. En geef je de voorkeur aan interieuradvies bij jou thuis? Dan kan dat ook. Laat het ons weten, we zijn er voor je van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Onze showroom