HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Transparante plisségordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

183

kleuren

Plisségordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Woonboulevard Poortvliet heeft ervaren adviseurs die echt tijd steken in goed interieuradvies.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Transparante plisségordijnen bij Woonboulevard Poortvliet

Transparante plisségordijnen zorgen voor mooi gefilterd licht in huis of op kantoor. Een aangenaam effect want dit zorgt voor meer sfeer in je interieur en maakt het werken achter bijvoorbeeld een beelscherm veel prettiger. Bezoek de Woonboulevard Poortvliet en ontdek welke transparante plissés jij het mooiste vindt voor jouw interieur. Onze woonexperts staan klaar om je welkom te heten!

Smalle of heel smalle plissés

De plooien in plisségordijnen worden ook wel plissés genoemd, vandaar de naam. En het zijn ook die plissés die dit gordijn de elegante uitstraling geven. De plissés, de plooien dus, zijn er in een smalle en heel smalle variant: 32 mm of 20 mm. De plissés van 20 mm passen goed in draaikiepramen en andere ramen met smalle glaslijsten. De plissés steken dan niet uit waardoor het gordijn mooi opgaat in het kozijn.

Coating bij plisségordijnen

Ook transparante plisségordijnen hebben verschillende gordijnstoffen met een coating. De vuilafstotende bijvoorbeeld zorgt ervoor dat het gordijn veel langer mooi blijft. En met de warmtewerende coating blijft het op warme dagen veel langer koel in huis. Een coating zie je niet maar je merkt wel het effect ervan. Kom eens langs op de woonboulevard en we laten je daar zien welke gordijnstoffen van welke coating zijn voorzien.

Schoonmaken van transparante plisségordijnen

Het schoonmaken van transparante plisségordijnen is een secuur werkje waarbij je goed moet weten wat je doet. Tenzij je natuurlijk een plisségordijn met een vuilafstotende coating hebt; die hoef je die alleen maar zo nu en dan voorzichtig af te stoffen. Plisségordijnen zonder zo’n coating kunnen gewassen worden maar dit moet wel volgens het wasvoorschrift gebeuren. En heb je een elektrisch bedienbaar plisségordijn? Dan mag de electronica niet met het water in aanraking komen. Heb je hier vragen over? Kom dan langs en vraag ons om advies.

Mooie combinaties met plisségordijnen

Met transparante plisségordijnen voor de ramen heb je overdag mooi licht in huis en hinder je de directe inkijk. Maar in de avond heb je hiermee geen privacy. Om ook dan rustig binnen te kunnen zitten, combineer je deze plisségordijnen met een verduisterend of gevoerd gordijn. Dat geeft niet alleen de gewenste privacy, het zorgt ook voor een betere akoestiek en het werkt sfeerverhogend. In onze collectie hebben we heel veel mooie, bijpassende gordijnen. Onze woonexperts inspireren je graag met de mooiste combinaties voor jouw interieur.

Montage

Raamdecoratie monteren wij netjes en zorgvuldig. Voor de plisségordijnen kan dit onder meer met het handige montagesysteem EasyClick. Daarmee zitten de plissés altijd strak in het kozijn, ook bij horizontale ramen of als het raam gekanteld is. EasyClick is een solide frame dat in het kozijn geplaatst wordt zonder dat we daarin moeten boren of schroeven. Het frame is leverbaar in vijf RAL-kleuren zodat het altijd mooi kan aansluiten bij jouw interieur. Is dit systeem niet geschikt voor de ramen in jouw huis? Dan kunnen de plissés ook gemonteerd worden met de TruFit®, de smalste plisségordijnen worden dan via zijprofielen op het ruit zelf bevestigd.

Transparante plisségordijnen voor elk interieur, bij Woonboulevard Poortvliet

Ben je op zoek naar stijlvolle raamdecoratie? Dan raden wij je aan om zeker ook de mooie transparante plisségordijnen op onze Woonboulevard Poortvliet te bekijken. Hier vind je talloze voorbeelden, veel wooninspiratie en woonexperts die je helpen een interieur te creëren dat past bij jouw woonwensen. Kom snel langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Onze showroom

Advies op maat