HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Transparante rolgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Heel blij met het advies van Woonboulevard Poortvliet. Mijn woonkamer is nu helemaal af!”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Transparante rolgordijnen, subtiel en zacht licht in elk interieur

Transparante rolgordijnen zorgen voor een subtiel en zacht licht in je interieur. Prachtige raamdecoratie die goed combineert met verduisterende gordijnen of mooie overgordijnen. Welke transparante rolgordijnen bij jouw interieur passen? Wij helpen je dat graag ontdekken bij ons op de Woonboulevard Poortvliet. Met persoonlijke service en altijd inspirerend advies staan we voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.

Esthetisch afgewerkt

Of je nu stoere of sfeervolle rolgordijnen wenst, wij zorgen ervoor dat ze afgewerkt worden op de manier die bij jouw interieur past. We kunnen ze namelijk geheel op jouw woonstijl laten aanpassen. Wil je de koof, cassette, onderlat en montageprofiel in strak aluminium of sfeervol hout? De keus is aan jou. Want met de afwerking van deze praktische onderdelen bepaal jij de esthetische uitstraling van deze rolgordijnen.

Mooi gecombineerd met transparante rolgordijnen

Ook de raamdecoratie waar je de transparante rolgordijnen mee combineert, bepaalt de uitstraling die je aan jouw interieur toevoegt. Zelf raden wij je verduisterende gordijnen of dikke overgordijnen aan. Dat geeft je niet alleen de gewenste privacy in de avond, het zorgt ook voor een betere akoestiek en meer isolatie in de ruimte. En met de juiste combinatie benadruk je jouw woonstijl ook nog eens. Kom langs, met meer dan 50.000 m2 woontrends vind je bij ons altijd de beste match voor jouw interieur.

Rolgordijnen en paneelgordijnen van dezelfde stof

Wist je dat je rolgordijnen en paneelgordijnen van dezelfde gordijnstof kunt laten maken? Ideaal als je bijvoorbeeld in je ruimte met grote ramen, ook een kleiner of smaller raam hebt. Daar past dan geen paneelgordijn voor, maar wel een mooi rolgordijn. Om dan eenzelfde uitstraling te behouden, kunnen wij de rolgordijnen dan voor jou van dezelfde stof laten maken. Wil je hier meer over weten? Vraag het gerust aan onze woonexperts.

Bediening van rolgordijnen

De bediening van rolgordijnen is heel gemakkelijk. Zeker bij de Toppoint rolgordijnen in onze collectie. Die zijn al gegarandeerd van hoge kwaliteit en met een soepele bediening. En wil je het helemaal gemakkelijk? Laat ze dan elektrisch bedienbaar maken. Openen en sluiten gaat dan via een afstandsbediening of app. Dit is ook mogelijk als er geen lichtpunt vlakbij zit.

Transparante rolgordijnen voor jouw interieur, bij Woonboulevard Poortvliet

Bij Woonboulevard Poortvliet vind je altijd de transparante rolgordijnen voor jouw interieur. Met veel kennis, ervaring en een creatief team woonexperts helpen we jou met persoonlijk interieuradvies en altijd vakkundige service. Kom dus snel eens langs, er is gratis parkeergelegenheid en in de brasserie staat de koffie voor je klaar.

‘Wij zijn wonen’

Meetservice