HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Transparante vouwgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Advies thuis gekregen over vouwgordijnen. Direct alles op laten meten en een duidelijke offerte. Perfecte service.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Meer sfeer met transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen brengen altijd meer sfeer in huis. De dunne gordijnstof zorgt ervoor dat het licht aangenaam zacht naar binnen valt. Ontdek welke variant het mooiste past bij jouw woonstijl. Onze woonexperts helpen je daar graag bij met veel inspiratie en altijd persoonlijk interieuradvies.

Doorschijnend tot blikdicht

Niet alle transparante vouwgordijnen zijn even doorschijnend. Dit hangt af van de stofdikte, de weving en of er een coating is aangebracht op de gordijnstof. De mate van transparantie kan dus variëren van heel doorschijnend tot heel blikdicht. Of je dus heel veel daglicht in huis wenst, of dat je liever wat gefilterd licht wil waar je goed bij kunt werken, er is altijd wel een transparant vouwgordijn dat past bij jouw woonwens. Hoe die vouwgordijnen eruitzien? Dat kun je het beste zelf komen bekijken, bij Woonboulevard Poortvliet!

Combinaties met transparante vouwgordijnen

Zelfs de meest blikdichte transparante vouwgordijnen bieden in de avond geen privacy. Daarom kun je ze beter combineren, met gordijnen die mooi passen bij het vouwgordijn. Creëer een combinatie die goed past bij jouw interieur, met verduisterende gordijnen of overgordijnen. Zo’n combinatie is stijlvol, brengt meteen sfeer in huis, zorgt voor een goede akoestiek en isoleert ook nog eens goed. Welke combinatie kies jij?

Confectie naar wens

Ook de vouwgordijnen laten we op maat maken; confectie naar wens dus. We kijken eerst wat goed past bij jouw interieur en zorgen vervolgens dat die variant ook mooi gemaakt wordt. Daarbij letten we er onder meer op dat de kleur van de garens aansluit bij de kleur van de stof, dat de zijzomen geblindzoomd worden en waar we de baleinen plaatsen. Dat kan zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de gordijnen, net afhankelijk van welke uitstraling jij wenst.

Kwaliteit

De vouwgordijnen zijn van Toppoint waardoor je kunt rekenen op kwaliteit. Dat geldt voor de gordijnstoffen maar ook voor de materialen die daarbij gebruikt worden. Zoals de baleinen; die zijn van sterk aluminium en hol waardoor ze heel licht zijn. Hierdoor is de basis van elk vouwgordijn heel erg goed, zelfs bij de heel grote vouwgordijnen.

Transparante vouwgordijnen bij Woonboulevard Poortvliet

Voor transparante vouwgordijnen ga je naar Woonboulevard Poortvliet. Met persoonlijk interieuradvies, altijd vakkundige service en vouwgordijnen van hoge kwaliteit vind je hier de raamdecoratie voor jouw interieur. Kom dus snel langs, ons team van vakmensen staat voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Onze showroom

Meetservice