HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Iso Plissé® gordijnen gecombineerd met gordijnen zorgen voor sfeer en de juiste verduistering in mijn slaapkamer. Handig met het up-en-down systeem.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Bij Woonboulevard Poortvliet XXL vind je de stijlvolle en energiebesparende verduisterende Iso Plissé® gordijnen . Geschikt voor elk type raam en altijd op maat gemaakt nadat we je eerst persoonlijk hebben geadviseerd. Zo weet je zeker dat je hier de mooiste raamdecoratie vindt voor jouw interieur. Kom langs, ons team van woonexperts staat voor je klaar op het grootste centrum voor wooninspiratie van de Benelux!

Maatwerk als standaard

Wat voor vorm jouw raam ook heeft, wij zorgen dat de verduisterende Iso Plissé® gordijnen daarin passen. Maatwerk is bij Woonboulevard Poortvliet namelijk de standaard. Met persoonlijk interieuradvies en vakmensen die gratis komen inmeten en later monteren, weet je zeker dat je altijd perfect passende raamdecoratie hebt in jouw woning of bedrijf. Iets dat zeker bij verduisterende raamdecoratie heel belangrijk is.

Strakke montage

Natuurlijk moet verduisterende raamdecoratie ook strak gemonteerd zijn. En dat is bij Iso Plissé® gordijnen geen enkel probleem. Wij monteren ze met EasyClick of TruFit®. Dit zijn montagesystemen met een paar verschillen. EasyClick wordt met klittenband of een magneetband tegen de kozijnen aan bevestigd. Bij TruFit® plakken we de zijprofielen op het raam zelf. Met beide systemen is schroeven of boren niet nodig maar weet je wel zeker dat de Iso Plissé® mooi strak tegen het raam bevestigd zijn. Ideaal bij onder andere draaikiepramen!
Voorbeelden van deze montagesystemen kun je altijd bij ons komen bekijken. En twijfel je wat het meest geschikt is voor jouw woning? Vraag het ons, we geven je graag advies.

Slim gecombineerd

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn heel mooi, maar overdag houden ze al het daglicht tegen. Of je hebt geen privacy omdat je ze helemaal opent. Kies daarom voor een slimme combinatie in raamdecoratie en hang ook in-betweens of transparante gordijnen bij de verduisterende Iso Plissé®. Dat is ook nog eens heel sfeervol en kan met de juiste styling goed afgestemd worden op jouw interieur. Een andere optie zijn de Iso Plissé® Day & Night. Dat is een raamproduct met daarin twee gordijnstoffen; een verduisterende en een transparante. Elk is groot genoeg om een raam te bedekken waardoor je hiermee zowel je privacy als mooi daglicht hebt.

Voor ramen in alle vormen

Iso Plissé® gordijnen zijn er in drie plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. De smalste past heel goed in ramen met smalle glaslijsten zoals dakramen en draaikiepramen. Maar heb je een heel ander raam of een raam in een andere vorm? Ook dan passen de Iso Plissé® daarin. Wij zorgen dat ze op maat gemaakt worden. Je vindt bij onze woonboulevard in Poortvliet dus altijd de passende raamdecoratie voor jouw interieur!

Zo maak je verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoon

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn gemaakt van een stofwerende gordijnstof waardoor het schoonmaken heel eenvoudig is. Je hoeft ze alleen maar zachtjes te borstelen en ze blijven heel lang mooi. In enkele gevallen kun je ze ook schoonmaken met een vochtige doek of door ze te wassen. Volg dan wel altijd de wasinstructie en wees heel voorzichtig als ze elektrisch bedienbaar zijn. Twijfel je? Vraag ons dan om advies.

Iso Plissé® gordijnen bij Woonboulevard Poortvliet XXL in Zeeland

Voor verduisterende Iso Plissé® gordijnen ga je naar Woonboulevard Poortvliet XXL in Zeeland. Hier vind je niet alleen een uitgebreide collectie maar ook een team dat je persoonlijk adviseert en alles onder één dak om al jouw woonideeën te realiseren. Kom dus snel langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Maatwerk advies

Meten aan huis