HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Verduisterende gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mijn gordijnen verduisteren écht 100% dankzij de black-out voering. Bij Woonboulevard Poortvliet heb ik heel goed advies gekregen!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Verduisterende gordijnen – Woonboulevard Poortvliet XXL

Met verduisterende gordijnen wordt het echt donker binnen. En met 1.000+ verduisterende gordijnstoffen, heb je bij ons echt heel veel keus in een mooi verduisterend raamproduct voor jouw interieur. En is dat nog niet genoeg? Dan hebben we nog heel veel andere gordijnstoffen die we voor je kunnen voeren. Verduisterend of gevoerd, bij Woonboulevard Poortvliet XXL in Zeeland vind je altijd de verduisterende raamdecoratie die past bij jouw interieur.

Verduisterend of gevoerd

Heel veel gordijnstoffen kunnen wij voor jouw interieur ook verduisterend maken. Met de juiste voeringstof. Zo heb je bij ons niet alleen de keuze uit de vele verduisterende gordijnstoffen, je kunt ook jouw verduisterende gordijnen kiezen uit andere gordijnstoffen. Met ons maatwerk, service en vakmanschap zorgen wij dat de gordijnen voor jou op maat verduisterend worden gemaakt. Gevoerde gordijnen dus, en die maken we met een van de volgende voeringstoffen die deels tot geheel verduisteren:
• Basic: beschermt de gordijnstof
• Molton: biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft gordijnen een royale uitstraling
• Dimout: een soepele voeringstof die grotendeels verduistert
• Blackout: een voeringstof die maximale verduistering biedt

Geplooide verduisterende gordijnen

Verduisterende en gevoerde gordijnen zijn meestal al best zwaar. Toch zijn er ook voor deze gordijnen mooie gordijnplooien zoals de enkele plooi, de driedubbele plooi en de Wave-plooi. Welke het meest geschikt is voor de stof die jij gekozen hebt en wat het mooiste staat bij jouw woonstijl, bespreken we graag persoonlijk met je. Tijdens ons interieuradvies bekijken we de mogelijkheden en zullen je daarin passend adviseren. En wil je het verduisterende gordijn combineren met een ander gordijn zoals een in-between of een transparant gordijn? Dan moeten de gordijnplooien natuurlijk wel goed matchen. Ook daar zorgen wij voor. Zodat de gordijnen heel mooi staan bij jou in huis.

De voordelen

Verduisterende gordijnen hebben meerdere voordelen. Natuurlijk is het een groot voordeel dat je het met deze raamdecoratie naar wens donker in huis kunt maken. Ideaal als je bijvoorbeeld overdag wil slapen. Maar weet je dat verduisterende of gevoerde gordijnen ook zorgen voor een betere akoestiek in huis? En dat ze uitstekend isoleren doordat de warmte niet meer zo snel via het raam kan ontsnappen? En zijn jouw gordijnen gevoerd, dan zorgt de voeringstof er ook voor dat de kleur beschermd wordt tegen de invloed van het zonlicht.

Verduisterende gordijnen voor jouw woning, bij Woonboulevard Poortvliet

De verduisterende gordijnen voor jouw woning vind je bij Woonboulevard Poortvliet. Hier hebben we volop keus en altijd een enthousiaste woonexpert die je helpt kiezen en antwoord heeft op al jouw vragen. Zo zorgen we dat ook jouw woonwensen realiteit worden! En voor het inmeten en montage? Ook dan kun je rekenen op het vakmanschap van ons team. Voor kwaliteit en echt mooie raamdecoratie ga je dus naar onze grote woonwinkel. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Onze showroom

Advies op maat