HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Verduisterende plisségordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De plisségordijnen zijn echt perfect in mijn driehoekige ramen. Goed advies en thuis op laten meten.”

‘’Heb je afwijkende ramen, qua vorm. Wij komen bij je thuis opmeten zodat de plisségordijnen zeker goed passen.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Verduisterende plisségordijnen, voor elke ruimte

Voor elk raam en elke ruimte zijn er verduisterende plisségordijnen, zowel voor thuis als op de zaak. Wil jij raamdecoratie die het echt donker maakt binnen? Bezoek dan de Woonboulevard Poortvliet en laat je inspireren door onze ruime collectie en het altijd persoonlijke interieuradvies.

Voor praktisch elke ruimte

Doordat verduisterende plisségordijnen zo veelzijdig zijn, staan ze altijd mooi in praktisch elke ruimte en bij elk raam. En doordat ze het echt donker maken, zijn ze natuurlijk helemaal ideaal als raamdecoratie in de slaapkamer. Maar ook voor op de zaak, in je kantoor thuis of in de woonkamer zijn ze heel geschikt. Eigenlijk overal, behalve in vochtige ruimtes. Daarvoor hebben we dan weer andere raamdecoratie. Ben je op zoek naar mooie raamdecoratie van hoge kwaliteit en een eerlijk advies wat mogelijk is bij jouw interieur? Kom dan naar de woonboulevard in Poortvliet.

Plisségordijnen Day & Night: verduisterend + transparant

Verduisterende plisségordijnen maken het in huis donker als jij dat wenst, maar dat is overdag natuurlijk niet altijd nodig. Op die momenten heb je een raamproduct nodig dat wel licht doorlaat. Ons advies? Combineer de verduisterende plisségordijnen met transparante gordijnen of met een in-between. Of kies voor de plisségordijnen Day & Night. Dat raamproduct bestaat uit een transparant en een verduisterend plisségordijn. Elk is zo groot dat ze het gehele raam kunnen bedekken. Hiermee heb jij een dubbel raamproduct ineen!

De plooibreedtes

De plooibreedtes bij plisségordijnen bestaan uit 2 varianten: een smalle plissé van 20 mm en een iets bredere van 32 mm. Die smalste past perfect in smalle glaslijsten, zoals die van draaikiepramen. De plissé is dan smal genoeg om mooi in de kozijnen te vallen. De wat bredere plissé staat mooier bij de grotere ramen. Vind je het lastig om te bedenken welke plooibreedte het beste past bij jouw huis? Kom dan gerust naar onze woonboulevard. Wij staan daar voor je klaar met heel veel voorbeelden en altijd een persoonlijk interieuradvies.

Top-down, bottom-up of allebei?

Plisségordijnen laten wij helemaal naar wens maken. Dat kan top-down zijn, bottom-up of top-down, bottom-up waarbij je ze in het midden van een kozijn kunt vastzetten. Bij de andere varianten is dat niet mogelijk en bewegen ze alleen van bovenaf naar beneden of vice versa.

Coating op de plisséstof

Een coating op de plisséstof zorgt ervoor dat de plisségordijnen ook vuilafstotend zijn, warmtewerend of vlamvertragend. Afhankelijk van welke coating je kiest. Wij hebben talloze geplisseerde gordijnstoffen met deze verschillende coatings zodat je altijd een kunt kiezen die past bij jouw interieur en woonwensen.

Schoonmaken van plisségordijnen

Dankzij de stofwerende coating is een plisségordijn eenvoudig schoon te maken. Je hoeft ze alleen maar voorzichtig af te vegen met een zachte borstel of doek. In enkele gevallen kun je ze ook wassen maar doe dat altijd heel voorzichtig en volg daarbij de wasvoorschriften. Wil je daar meer over weten, dan kun je ons natuurlijk om advies vragen. Bij elektrisch bedienbare plisségordijnen is het vanzelfsprekend van belang dat je uitkijkt met water.

Verduisterende plisségordijnen bij Woonboulevard Poortvliet

Bezoek je de Woonboulevard Poortvliet dan sta je in 50.000 m2 woontrends. Volop inspiratie dus en heel veel mogelijkheden om ook jouw woonwensen te realiseren. Kom daarom snel eens langs, onze woonexperts staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Combineer 2 stoffen

in EasyClick frame

Met EasyClick