HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Verduisterende rolgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Met de afstandsbediening van mijn elektrische rolgordijnen kan ik zelfs vanuit mijn bed mijn slaapkamer verduisteren.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Verduisterende rolgordijnen, bij Woonboulevard Poortvliet

Je kamers maak je echt donker met verduisterende rolgordijnen. Als ze perfect op maat gemaakt zijn en goed gemonteerd. En daar zorgen wij voor, bij Woonboulevard Poortvliet. Met 50.000 m2 woontrends is dit het grootste centrum voor wooninspiratie in de Benelux. Onze woonexperts staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en je te helpen een keus te maken. Je kunt onze woonboulevard bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag. Of vraag ons bij jou thuis voor woonadvies aan huis.

Perfect gemonteerd

Een verduisterend rolgordijn moet het natuurlijk wel echt donker maken in de kamer. En dat kan als je kiest voor verduisterende gordijnstoffen en een raamproduct dat precies past in de kozijnen. Met perfecte montage zorgen wij ervoor dat deze rolgordijnen ook perfect aansluiten, zodat je zeker weet dat er geen licht langs de rolgordijnen kiert. We monteren bijvoorbeeld met zijgeleiding bij een draaikiepraam of dakraam. Onze vakmensen kijken altijd naar de situatie ter plaatse en zorgen ervoor dat de juiste montage gekozen wordt. Zodat je zeker weet dat het rolgordijn in elke situatie strak tegen het kozijn blijft.

Verduisterende gordijnstoffen en meer

In onze collectie verduisterende gordijnstoffen heb je veel keus uit de mooiste stoffen, je vindt hier altijd iets dat past bij jouw woonstijl. Maar heb je ook andere woonwensen? Ook dan zit je hier goed. We hebben namelijk ook gordijnstoffen voor rolgordijnen met een extra coating. Zoals vuilafstotend, warmtewerend, brandvertragend of isolerend. Vertel ons jouw woonwens en wij adviseren je waar je uit kunt kiezen.

Rolgordijnen gecombineerd

Alleen een verduisterend rolgordijn voor het raam is handig voor de avond, maar overdag is het dan of heel donker in huis, of je hebt niets voor de ramen. Daarom is het ons advies om ze te combineren met transparante raamproducten. Zoals in-betweens of transparante gordijnen. Deze gordijnen staan mooi bij rolgordijnen door het contrast in belijning. Kies voor een bijpassende kleur of print om je woonstijl extra te benadrukken en je geniet overdag van mooi gefilterd licht in huis en minder inkijk. Weet je niet welke combinatie goed matcht met jouw interieur? Weet dan dat onze woonexperts voor je klaar staan om je persoonlijk te adviseren.

Verbeter de akoestiek in huis

Is het geluid bij jou thuis niet heel aangenaam? Dan verbeter je de akoestiek in huis met geluiddempende materialen, zoals raamdecoratie. Vooral een dubbele laag raamdecoratie is daarin heel effectief. Heb je rolgordijnen voor de ramen, dan staat dat het mooist als je die combineert met gordijnen. Deze combinatie is sfeervol, zorgt voor een prettige akoestiek in huis en werkt ook nog eens isolerend.

Verduisterende rolgordijnen bij Woonboulevard Poortvliet

Bij Woonboulevard Poortvliet vind je mooie en goed verduisterende rolgordijnen. Altijd op maat gemaakt en passend bij jouw woonstijl. Voor een ruime keuze en persoonlijk woonadvies bezoek je onze woonboulevard.

‘Wij zijn wonen’

Advies op maat

Meetservice