HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Voor een 100% verduistering heb ik mijn vouwgordijnen laten voeren. Perfect maatwerk en helemaal passend bij mijn slaapkamer.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

zonder voering

met voering

Verduisterende vouwgordijnen voor privacy en sfeer

Verduisterende vouwgordijnen zorgen voor meer privacy en sfeer in huis. Mooie raamdecoratie van hoge kwaliteit en altijd naar jouw woonsmaak afgewerkt, dat vind je bij Woonboulevard Poortvliet.

Vouwgordijnen; gevoerd of verduisterend

Vouwgordijnen kunnen gevoerd worden als ze niet al van zichzelf verduisterend zijn. Zo heb je dus meer keus in gordijnstoffen als je verduisterende vouwgordijnen zoekt. Een extra voordeel van het voeren van de gordijnstof is dat het de raamdecoratie ook beschermt tegen de schadelijke invloed van zonlicht. Op de woonboulevard vind je altijd vakkundige adviseurs die je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden met vouwgordijnen en je graag persoonlijk interieuradvies geven. Ook letten zij erop dat als je vouwgordijnen laat voeren, het onder andere gebeurt met een voeringstof die dezelfde krimptolerenatie heeft. Zodat je de raamdecoratie altijd nog kan (laten) reinigen.

Groot aanbod in kleuren en materialen

Met meer dan 1500 verschillende gordijnstoffen en kleuren hebben wij een groot aanbod. Je vindt hier dus altijd de stof om de vouwgordijnen voor jouw interieur te laten maken. Naast veel kleuren en dessins heb je ook de keus uit heel verschillende soorten stof; van heel glad tot robuust of natuurlijk. Of kies voor de screenstof die we gebruiken als de vouwgordijnen in een vochtige ruimte komen te hangen.

Combinaties met verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen zijn heel mooi en zorgen voor privacy in huis. Maar overdag is het met deze raamdecoratie wel erg donker in huis. Combineer ze daarom met een transparant raamproduct zoals een mooie set in-betweens. Die combinatie staat altijd goed in elk interieur. En dat geldt ook voor de combinatie van verduisterende vouwgordijnen met transparante gordijnen. Deze combinaties geven meer sfeer in huis en zorgen voor een aangenaam zacht licht overdag en volop privacy in de avond.

Gedetailleerde afwerking

De afwerking bij vouwgordijnen is heel gedetailleerd en altijd naar wens. Zo is er een moderne rvs ketting als je voor handbediening kiest. Wil je liever elektrische bediening, dan kan dat ook. Dit raden we zeker aan als je meerdere vouwgordijnen naast elkaar hebt hangen of bij de hele grote vouwgordijnen. Verder is ook de top-down uitvoering mogelijk. Daarbij kan het vouwgordijn in de onderste helft van het kozijn vastgezet worden. Qua uitstraling kun je kiezen uit modern of landelijk, dit hangt af van de plek waar de baleinen bevestigd worden. De garen zijn altijd kleurgecoördineerd en de zijzomen worden geblindzoomd voor een strakke en verzorgde afwerking.

Verduisterende vouwgordijnen, bij Woonboulevard Poortvliet

Ook voor verduisterende vouwgordijnen ga je naar Woonboulevard Poortvliet. Hier staan onze woonexperts voor je klaar met persoonlijke service en aandacht. Kom langs en we laten je graag de vele mogelijkheden van vouwgordijnen voor jouw interieur zien. De woonboulevard is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Wij zijn wonen’

Onze showroom

Meetservice