HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Versus® gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Versus® gordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseuse bij Woonboulevard Poortvliet heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

‘Wij zijn wonen’

Versus®: het gordijn dat zowel filtert als dimt

Kun je niet kiezen tussen een gordijn dat zorgt voor mooi gefilterd daglicht of een gordijn dat helemaal dimt? Dan hoeft dat ook niet! Het Versus® gordijn doet allebei. Dit 2-in-1 wavegordijn bestaat uit een transparante gordijnstof waarin verduisterende lamellen verwerkt zijn. Uniek, handig en vooral heel erg mooi. Een bijzonder en kwalitatief gordijn uit de collectie van Toppoint, die vind je natuurlijk ook bij Woonboulevard Poortvliet XXL.

Transparant + Verduisterend gordijn

Echt bijzonder, zo mag je het Versus® gordijn wel omschrijven. Het is een innovatief raamproduct van Toppoint dat bestaat uit een in-between gordijn waarin lichtdichte lamellen verwerkt zijn. Hierdoor is de Versus® geschikt voor zowel overdag als voor de avond. Je hebt dus met een raamproduct een mooi gordijn dat alles biedt: maximale privacy en mooi gefilterd licht. De lamellen werken namelijk net zoals gewone lamellen; je draait ze dicht via een ketting.

Perfect en strak

Het Versus® gordijn heeft als plooi de perfecte Wave. Deze plooi is stijlvol, royaal en valt altijd goed. Hierdoor hangt de Versus® altijd en overal mooi strak met de kenmerkende golf. Het Versus® gordijn van Toppoint wordt gemaakt van kamerhoge gordijnstoffen. Hierbij heb je de keuze uit 25 verschillende transparante stofsoorten in zo’n 500 kleuren. Bij de woonboulevard in Poortvliet kun je kiezen uit al die stofsoorten en kleuren zodat je bij ons altijd het Versus® gordijn kunt laten samenstellen dat perfect matcht met jouw interieur.

Innovatieve, verborgen techniek

Ook de innovatieve techniek maakt dit raamproduct heel bijzonder. Er was nog niet eerder een 2-in-1 gordijn dat verduisterend en lichtdoorlatend ineen is. En dat dankzij de hoogwaardige techniek die voor het oog verborgen blijft. Zo hebben de lichtdichte lamellen zorgvuldig afgeronde hoeken waardoor de dunne gordijnstof niet beschadigt. Een handige band met drukkers houdt de lamellen netjes op hun plek. En de kleur van de lamel wordt bepaald afhankelijk van de kleur van de gordijnstof; wit of grijs. Allemaal slimme maar verborgen technieken waardoor de Versus® perfect werkt.

Versus® gordijn in twee maten

Het Versus® gordijn wordt in twee maten gemaakt: 89 en 127 mm breed. Bij de breedste maat is tussen elke lamel ook een bredere gordijnstrook. Dit geeft deze uitvoering meteen een robuustere look. De bevestiging is aan een rail, ongeacht de breedtemaat. Deze rail is leverbaar in elegant wit, design grijs of chique zwart.

Voor brede ramen op kantoor of thuis

Of je nu een innovatief en mooi gordijn zoekt voor de brede ramen thuis of op kantoor, het Versus® gordijn kan altijd. De strakke uitstraling en handige 2-in-1 constructie past heel goed bij elke zakelijke omgeving. En het kan ook nog eens gemaakt worden van een brandwerende gordijnstof. Wil je graag een strakke look in raamdecoratie thuis? Ook dan is het Versus® gordijn heel geschikt.

In 3 stappen jouw Versus® gordijn:

Stap 1. Kies een in-between gordijnstof en kleur lamel uit de brede Toppoint-collectie
Stap 2. Bepaal de gewenste plooibreedte, 89 mm of 127 mm
Stap 3. Selecteer de rails voor jouw interieur
Vind je het lastig om een keuze te maken? Reken dan op ons; wij helpen je met persoonlijk interieuradvies.

Het 2-in-1 Versus® gordijn, bij Woonboulevard Poortvliet

Onze coupeuses maken het Versus® gordijn altijd zorgvuldig op maat, met oog voor het kleinste detail. Zo zorgen we ervoor dat het perfect past bij jouw interieur. Bezoek de woonboulevard en je ziet zelf hoe mooi en bijzonder dit gordijn is. Onze woonexperts staan voor je klaar om je er alles over te vertellen en je persoonlijk te adviseren.