HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

Vouwgordijnen

bij Woonboulevard Poortvliet

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij Woonboulevard Poortvliet ben ik uitgebreid geadviseerd over mijn totaalinrichting. De gekozen kleuren en modellen werden goed toegelicht zodat ik met een goed gevoel een keuze kon maken.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Poortvliet

Onze openingstijden:

di t/m do: 10.00-17.30
vr: 10.00-21.00
za: 10.00-17.00

Vouwgordijnen, stijlvolle raamdecoratie bij Woonboulevard Poortvliet

Vouwgordijnen, transparant of verduisterend, zijn stijlvol en combineren goed met veel verschillende woonstijlen. Bij Woonboulevard Poortvliet is een ruime collectie vouwgordijnen van hoge kwaliteit. Hier vind je zeker de raamdecoratie voor jouw interieur!

Transparante en verduisterende vouwgordijnen

Met een ruim aanbod van transparante en verduisterende gordijnstoffen weten wij het zeker: bij ons op de woonboulevard vind je altijd de vouwgordijnen voor jouw interieur! We hebben meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen dus er is volop keus in kleur en dessins. Maakt dat het kiezen juist lastig? Dan kun je rekenen op onze woonexperts, zij helpen je met persoonlijk advies de mooiste uit te kiezen.

Gevoerde vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen ook gevoerd worden. En dat is wel zo handig als je van een gewone gordijnstof een verduisterend vouwgordijn laat maken. Hierdoor heb je dus nog meer keus als je op zoek bent naar verduisterende vouwgordijnen! De voeringstof beschermt ook tegen de schadelijke effecten van het zonlicht. Gevoerde vouwgordijnen blijven daardoor veel langer mooi.

Top-down vouwgordijnen

Een optie bij vouwgordijnen is de top-down variant. Kies je daarvoor, dan kun je ze ook vastzetten in de onderste helft van het raam. Dat staat heel mooi en is dan ook een echte aanrader!

Combinaties met vouwgordijnen

Vouwgordijnen kun je combineren met gordijnen of in-betweens. Bij verduisterende vouwgordijnen kies je dan voor een transparant gordijn of in-betweens . Een transparant vouwgordijn combineer je daarentegen juist met een verduisterend gordijn . Met beide combinaties heb je op elk moment van de dag een mooie set raamdecoratie die overdag voor mooi gefilterd licht in huis zorgt en de direct inkijk hindert en je ’s avonds maximale privacy biedt. En welke combinatie het mooiste past bij jouw interieur? Vraag het ons, wij helpen je graag met ons persoonlijk interieuradvies.

Zowel bij moderne als landelijke interieurs

Wist je dat de plek waar je de baleinen van een vouwgordijn laat bevestigen, bepalend is voor de uitstraling ervan? Baleinen in vouwgordijnen zorgen ervoor dat ze opgehaald kunnen worden. Laat je ze aan de voorzijde plaatsen, dan ziet het er strak en modern uit. De baleinen kunnen ook aan de achterkant van het vouwgordijn bevestigd worden. Dat geeft het een meer landelijke look.

Vouwgordijnen, ook voor de hele grote ramen

Bij Woonboulevard Poortvliet verkopen we vouwgordijnen van uitstekende kwaliteit. Dit komt onder meer door de robuuste techniek en de aluminium holle baleinen die heel erg sterk maar ook heel licht zijn. Dit maakt deze raamdecoratie heel geschikt voor grote ramen. De vouwgordijnen kunnen we laten confectioneren voor ramen tot wel 3,2 meter hoog en 5 meter breed. XL-vouwgordijnen dus! Overigens is de bediening hierbij geen enkel probleem. Dat kan zowel handmatig met een stevige rvs-ketting of je laat ze elektrisch bedienbaar maken. Bij de hele grote vouwgordijnen is dat laatste wel aan te raden, het ophalen en neerlaten van de vouwgordijnen gaat dan gemakkelijker.

Strakke zijzomen

Natuurlijk is ook de confectie van de vouwgordijnen enkel kwaliteit. Elk vouwgordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd in het atelier waarbij er onder meer goed op gelet wordt dat de kleur van het garen past bij de gekozen gordijnstof. En de zijzomen worden geblindzoomd waardoor het er strak en verzorgd uitziet.

Reinigen van vouwgordijnen

Het reinigen van vouwgordijnen is iets dat je zelf kunt doen, maar volg dan wel zorgvuldig onze aanwijzingen of de wasinstructies. Heb je vouwgordijnen die gemaakt van een screenstof, dan is vochtig doekje voldoende om het schoon te maken. Andere gordijnstoffen worden volgens het wasvoorschrift gereinigd. Daarbij is het van belang om altijd eerst de baleinen en de verzwaringslat te verwijderen. Heb je de gordijnstof vervolgens voorzichtig schoongemaakt, dan hang je het weer terug samen met de baleinen en de verzwaringslat. De stof kan dan mooi opdrogen in de juiste vorm.

Vouwgordijnen bij Woonboulevard Poortvliet

Bij Woonboulevard Poortvliet vind je de vouwgordijnen voor elke woonstijl en passend bij elk interieur. Dus ook voor jouw woning. Kom langs en laat je adviseren door onze woonexperts of nodig ons bij jou thuis uit voor een advies aan huis. In elk geval staan wij voor je klaar met onze vakmensen en altijd persoonlijk interieuradvies. We ontvangen je graag. De woonboulevard is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en je kunt hier gratis parkeren.

 

‘Wij zijn wonen’