HIER TE KOOP

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

PVC lamellen, gemak en functioneel in elk interieur

Met lamellen van pvc kies je voor gemak en functionaliteit. En dankzij de vele beschikbare kleuren en dessins zijn ze ook altijd aan te passen aan de stijl van jouw interieur. Wil je weten wat er allemaal beschikbaar is in het aanbod van pvc lamellen? Maak dan een afspraak bij jouw lokale specialist.

Lichtinval en privacy zo geregeld

Verticale lamellen zijn ideaal om in een handomdraai het lichtinval en de privacy te regelen. Wil je gewoon veel licht en vrij naar buiten kunnen kijken? Dan zet je ze in de open stand. Stoort het licht je en wil je wat meer privacy? Dan kantel je ze wat schuiner. En ’s avonds zijn ze zo weer helemaal dicht waarmee de privacy optimaal is en er geen licht naar binnen schijnt.

Transparantie ook mogelijk

Een bijzonder detail in pvc lamellen is de mogelijkheid om ze net zo transparant te laten maken als jij dat wilt. Door de lamellen te perforeren met kleine gaatjes is er precies zoveel lichtinval mogelijk als gewenst is. Kijk in de winkel bij jou in de buurt voor de diverse opties hierin.

Onderhoudsvriendelijke lamellen

Het grote voordeel van pvc lamellen is natuurlijk het gemak waarmee je ze kunt schoonmaken. Je klikt ze uit de rail, legt ze op een vlakke ondergrond en maakt ze schoon met een zachte, vochtige doek en een zeepoplossing. Zijn ze eenmaal helemaal zeepvrij en droog dan hang je ze zo weer terug. Heel onderhoudsvriendelijk dus.

Vochtbestendig

Een ander voordeel van de pvc lamellen is de vochtbestendigheid. Je kunt ze dus gewoon in een vochtige ruimte hangen zoals de badkamer of keuken. Het materiaal zal niet gaan roesten en doordat er geen stof bij gebruikt wordt, is er ook geen kans op schimmelvorming.

Gordijnen bij lamellen

De uitstraling van pvc lamellen is natuurlijk vrij strak, wat heel mooi staat in verschillende interieurs. Wil je er toch een softe touch aan toevoegen, dan combineer je ze met gordijnen. Zowel transparante gordijnen als in-betweens combineren hier heel goed mee. Bovendien filteren ze het licht op een natuurlijke wijze, belemmeren de inkijk en dempen het geluid. Een prettige bijkomstigheid van deze mooie combinatie in raamdecoratie.

PVC lamellen, op maat gemaakt

PVC lamellen kunnen in verschillende lamelbreedtes gemaakt worden voor ramen tot 6 meter breed. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor een indruk van de vele kleuren en dessins ga je het beste naar de lokale specialist. Die geeft je deskundig advies, kan de lamellen inmeten en zorgt dat ze als ze op maat gemaakt zijn, ze mooi worden opgehangen bij jou thuis.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon