HIER TE KOOP

Nieuw! Toppoint Outdoor screens

Mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Raamdecoratie

In jouw woning is lichtinval en natuurlijk privacy heel belangrijk, maar niet overal wil je dat op dezelfde manier regelen. In een werkkamer stel je andere eisen dan in een slaap- of woonkamer. Met raambekleding bepaal je de juiste sfeer, het gewenste licht en natuurlijk de privacy voor elke ruimte. Precies zoals jij dat wilt.

De gewenste lichtinval met raamdecoratie

Voor een prettige nachtrust wil je natuurlijk meer verduistering in de slaapkamer terwijl meer licht in de huiskamer juist weer fijner is. Kies dus de beste raambekleding per ruimte en je creëert zelf de gewenste situatie qua lichtinval. Bij ons heb je de keuze uit heel veel soorten; van rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen tot Iso Plissé® gordijnen, vouwgordijnen, gordijnen, lamellen en paneelgordijnen.

Of de gewenste privacy

Ook privacy is belangrijk in huis maar dit is niet overal hetzelfde en zelfs per ruimte kan het verschillen. Zo wil je overdag in de woonkamer waarschijnlijk fijn naar buiten kijken en van veel lichtinval genieten. Maar ’s avonds is dat natuurlijk anders; dan wil je geen inkijk hebben zodat je kunt genieten van jouw privacy. Met de juiste raamdecoratie creëer je de gewenste privacy wanneer en zoals jij dat wilt.

Combineer verschillende soorten raambekleding

Combineer je in een ruimte twee verschillende soorten raambekleding, dan versterk je de geluiddemping in die ruimte, ontstaat er een betere isolatie en kun je transparante én verduisterende raambekleding kiezen. Je gebruikt ze immers elk op het juiste moment zodat je altijd het lichtinval en de privacy hebt zoals jij dat wilt, wanneer jij dat wilt. En gelijktijdig geniet je ook nog eens van een betere akoestiek en lagere energiekosten of juist een minder warme kamer.

Raambekleding op maat

Voor een extra luxe uitstraling in jouw interieur kies je voor maatwerk. En dat kan heel gemakkelijk door de raambekleding op maat te laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld de gordijnen of Iso Plissé® gordijnen exact laten aansluiten op de raampartijen. Doordat de ramen nauwkeurig worden ingemeten door de vakman bij jou in de buurt zal de raambekleding altijd volledig naar wens worden samengesteld en worden afgewerkt. Met maatwerk in raambekleding krijg je het interieur en de sfeer die jij wilt.

Altijd een winkel bij jou in de buurt!