ben je er al uit?

Raamhor

Ook voor draai-kiep-ramen

Raamhor; voorkomt insecten en pollen in huis

Wil je ’s avonds in bed nog even lezen terwijl het raam openstaat, dan ben je al gauw omringd door muggen of andere insecten. Of je laat overdag de slaapkamer luchten terwijl er buiten gras wordt gemaaid. Zowel insecten als pollen kunnen jouw nachtrust aardig verstoren. Maar met een raamhor voorkom je dat ze de slaapkamer inkomen. Of elke andere ruimte in huis natuurlijk, want raamhorren worden op maat gemaakt zodat je elk raam in huis van een perfect passende hor kunt voorzien.

De collectie horren van MrWoon voldoet aan de volgende kenmerken:
 • Dakramen
  Dakramen
 • Draai/kiep ramen
  Draai/kiep ramen
 • Insecten werend
  Insecten werend
 • Pollen werend
  Pollen werend
 • Speciale ramen
  Speciale ramen
Inzethor horrengaas

Perfecte hor voor het draaikiepraam

Heb je thuis een draaikiepraam, zo’n raam dat naar binnen toe open draait? Dan is een vaste hor de perfecte oplossing daarvoor. Een raamhor is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden bij naar binnen draaiende ramen en ze kunnen geplaatst worden op aluminium, kunststof en houten ramen. Door de vernuftige afwerking hoeft er niet in het kozijn geboord te worden en een speciale afdichting voorkomt beschadigingen aan het kozijn terwijl de raamhor wel perfect aansluit.

Raamhorren op maat slaapkamer

Voordelen van een raamhor

Een raamhor heeft verschillende voordelen. Zo zijn ze dus ideaal bij draaikiepramen maar ze sluiten ook heel soepel en zijn geschikt voor de extra grote ramen. En om te zorgen dat een raamhor niet teveel opvalt in het interieur is er veel aandacht besteed aan het design. Ze zijn daarom gemaakt met een aluminium frame, kunnen in een vijftal profielkleuren uitgevoerd worden en er is zelfs keuze in het soort en de kleur van het horrengaas.

Inzethor houten kozijnen

Ontdek welke raamhor het beste bij jouw huis past

Een alternatief voor de vaste raamhor is de rolhor of inzethor. Welke hor het meest geschikt is voor jouw situatie hangt af van het type raam in jouw huis, of je de hor ook regelmatig eruit wilt hebben en natuurlijk wat jij zelf prettig in gebruik vindt. Kijk eens bij de lokale specialist om de verschillende raamhorren te vergelijken en voor persoonlijk advies. De specialist zorgt er ook voor dat de ramen nauwkeurig ingemeten worden waarna wij de raamhorren op maat voor jou kunnen maken met het gaas dat jij wenst.

Verkooppunt vinden bij jou in de buurt?

Horren in elke maat

In onze showrooms hebben wij een zeer brede horren collectie voor zowel ramen als deuren. Door deze ruime keuze kan het een uitdaging zijn om te achterhalen welke hor het best bij je wensen past. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze.


Stuur ons je wensen