HIER TE KOOP

Raamhorren

250

kleuren

Raamhorren zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Raamhor; voorkomt insecten en pollen in huis

Wil je ’s avonds in bed nog even lezen terwijl het raam openstaat, dan ben je al gauw omringd door muggen of andere insecten. Of je laat overdag de slaapkamer luchten terwijl er buiten gras wordt gemaaid. Zowel insecten als pollen kunnen jouw nachtrust aardig verstoren. Maar met een raamhor voorkom je dat ze de slaapkamer inkomen. Of elke andere ruimte in huis natuurlijk, want raamhorren worden op maat gemaakt zodat je elk raam in huis van een perfect passende hor kunt voorzien.

Perfecte hor voor het draaikiepraam

Heb je thuis een draaikiepraam, zo’n raam dat naar binnen toe open draait? Dan is een vaste hor de perfecte oplossing daarvoor. Een raamhor is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden bij naar binnen draaiende ramen en ze kunnen geplaatst worden op aluminium, kunststof en houten ramen. Door de vernuftige afwerking hoeft er niet in het kozijn geboord te worden en een speciale afdichting voorkomt beschadigingen aan het kozijn terwijl de raamhor wel perfect aansluit.

Voordelen van een raamhor

Een raamhor heeft verschillende voordelen. Zo zijn ze dus ideaal bij draaikiepramen maar ze sluiten ook heel soepel en zijn geschikt voor de extra grote ramen. En om te zorgen dat een raamhor niet teveel opvalt in het interieur is er veel aandacht besteed aan het design. Ze zijn daarom gemaakt met een aluminium frame, kunnen in een vijftal profielkleuren uitgevoerd worden en er is zelfs keuze in het soort en de kleur van het horrengaas.

Ontdek welke raamhor het beste bij jouw huis past

Een alternatief voor de vaste raamhor is de rolhor of inzethor. Welke hor het meest geschikt is voor jouw situatie hangt af van het type raam in jouw huis, of je de hor ook regelmatig eruit wilt hebben en natuurlijk wat jij zelf prettig in gebruik vindt. Kijk eens bij de lokale specialist om de verschillende raamhorren te vergelijken en voor persoonlijk advies. De specialist zorgt er ook voor dat de ramen nauwkeurig ingemeten worden waarna wij de raamhorren op maat voor jou kunnen maken met het gaas dat jij wenst.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon