HIER TE KOOP

Rolgordijnen

strak en tijdloos

Rolgordijnen

strak en tijdloos

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Rolgordijnen, geschikt voor elk raam

Voor alle ramen zijn rolgordijnen een uitstekende raamdecoratie. Ook bij heel grote raampartijen, draaikiepramen en ramen in vochtige ruimtes. Overweeg je om rolgordijnen te kopen? Ga dan naar de lokale specialist om je te laten inspireren, adviseren en natuurlijk voor deskundige hulp bij het inmeten en ophangen.

Functioneel en sfeervol

Voor rolgordijnen is er een ruime keuze in verschillende stoffen; van transparant tot verduisterend en met diverse wevingen en stofdiktes of met een coating of screendoek. Maar behalve de vele functionele eigenschappen combineren ze ook mooi met andere gordijnen om de gewenste sfeer in het interieur te creëren. Zo vormen verduisterende rolgordijnen met in-betweens of transparante gordijnen een stijlvol geheel in een modern interieur.

Voor grote en heel grote ramen

Rolgordijnen kunnen tot 4,2 meter breed geproduceerd worden waardoor ze heel geschikt zijn voor grote ramen. En zelfs als het raam groter is dan de maximale breedte van het gordijn, zijn er passende oplossingen. Zo kunnen we twee gordijnen koppelen tot een breedte van wel 8 meter zodat zelfs de hele grote raamoppervlakken bekleed kunnen worden.

De oplossing voor bij draaikiepramen…

Steeds vaker worden draaikiepramen geplaatst. Handige ramen maar niet geschikt voor elke vorm van raamdecoratie. Rolgordijnen daarentegen kunnen wel heel goed geplaatst worden op een draaikiepraam. Eenvoudigweg door ze te voorzien van zijgeleiding. Het gordijn zit aan de zijkant vast in de zijgeleiding waardoor het mooi strak voor het raam blijft zitten, ook als je het raam kantelt.

… of in de badkamer en keuken

De badkamer en keuken staan bekend om het hoge vochtigheidsgehalte. Vandaar dat voor de raamdecoratie altijd goed naar het juiste materiaal voor deze ruimtes gekeken moet worden. Bij rolgordijnen is het dan slim om ze te voorzien van een screendoek. Dit is een speciale stof die vocht- en schimmelwerend is en dus bestand tegen vochtige ruimtes. Als de rolgordijn op maat gemaakt wordt, kan het gevoerd worden met screendoek zodat het niet gaat schimmelen. Het reinigen is heel eenvoudig; gewoon met een licht vochtig doekje.

Raamklinken vermijden

Raamklinken zijn de bekende (irritante) obstakels. Toch is dat heel eenvoudig op te lossen; door het gordijn contra-rollend op te leveren. Dit betekent dat de stof aan de voorzijde van de buis afrolt in plaats van aan de achterzijde. Hiermee raken de rolgordijnen de raamklinken niet. En heb je in huis een lastige hoek met ramen? Dan kan een contra-rollend rolgordijn de kier mooi verkleinen.

Eenvoudige montage

Een andere optie bij rolgordijnen is om ze te voorzien van een montageprofiel. Deze wordt aan het plafond of tegen de wand gemonteerd waarna het rolgordijn eenvoudig geplaatst kan worden. Wil je dit niet zelf doen? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem; de specialist bij jou in de buurt installeert het graag voor je!

Rolgordijnen precies zoals jij het wilt

Wil jij ook rolgordijnen? Vraag dan de specialist bij jou in de buurt om advies. Hij kan je alles vertellen over de vele mogelijkheden, kleuren en dessins maar ook over bijvoorbeeld de optie om ze elektrisch bedienbaar te maken. Heel handig bij grote raampartijen. Heb je een keuze gemaakt, dan zal deze specialist de ramen inmeten zodat de rolgordijnen op maat worden gemaakt en tenslotte geïnstalleerd.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Screendoek, ook voor rolgordijnen

Vloeren

ook bij MrWoon