HIER TE KOOP

Rolhor

eenvoudig makkelijk

613

combinaties

Een rolhor is een mooie oplossing, ook voor dakramen.

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing tegen pollen in huis? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Rolhor, de ideale hor voor op de slaapkamer of zolder

De rolhor die we in onze woonwinkel in Voorburg verkopen, wordt vaak gekozen voor slaapkamers. Het is dan ook een ideale hor om snel een raam af te sluiten voor insecten en pollen maar dat ook weer zo opengaat, bijvoorbeeld om het dekbed te luchten. Ook voor het dakraam is dit de perfecte hor. Ze zijn met de hand bedienbaar, ook als het grote ramen zijn. En zijn ze hoger geplaatst, dan gebruik je de bijgeleverde trekstang of het trekkoord. Of kies de elektrisch bedienbare rolhor. Daarmee ben je pas echt van alle gemakken voorzien!

Rolhor voor de slaapkamer…

’s Avonds in de slaapkamer het licht aan doen en ‘s ochtends de kamer goed laten doorluchten zonder dat je pollen of insecten in de kamer krijgt. Dat kan met de rolhor. Hiermee sluit je het raam hermetisch af terwijl er nog voldoende ventilatie mogelijk is. En wil je ’s ochtends even het dekbed buiten hangen, dan rol je hem gemakkelijk omhoog..

… of de dakramen op zolder

Op zolder is het in de zomer vaak erg warm. Dan wil je natuurlijk lekker de ramen open kunnen zetten. Met een rolhor voor het dakraam kan dat ook. Deze hor past prima op dakramen doordat we het tegen het dakbeschot rondom de raamopening plaatsen. En met anti-pollen horrengaas kun je nog steeds heel goed ventileren zonder dat je last hebt van pollen of insecten. Ook als je ’s avonds de ramen open zet terwijl je het licht aanlaat. Zo heb je met een rolhor ook zomers op zolder een prima nachtrust.

Rolhor op afstandsbediening

Wil je een rolhor plaatsen in grote en hoge ramen? Dan kan dat. De methodiek is hetzelfde als bij kleine ramen alleen krijg je voor de bediening een trekstang of trekkoord. En wil je het helemaal luxe, dan kies je de elektrisch bedienbare rolhor om de hor van afstand te openen of te sluiten.

Kies het horrengaas voor jouw rolhor

Wij helpen je graag het juiste horrengaas te kiezen; je hebt bij ons onder andere de keuze uit pollenwerend gaas, handig bij hooikoorts!, en extra transparant gaas. Benieuwd hoe dat eruit ziet of wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn? Bezoek dan een van onze winkels. Een van onze specialisten helpt je graag verder.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon