HIER TE KOOP

Laat je verrassen door onze nieuwe Scala® collectie!

100% aluminium

Een Scala® aluminium jaloezie past altijd

Welke ruimte in huis je er ook mee wilt aankleden, onze design aluminium jaloezieën kunnen overal. In vochtige ruimtes, in een industrieel, Scandinavisch of juist minimalistisch interieur en zowel in huizen als op werkplekken. Gewoon, dankzij de strakke uitstraling en de praktische eigenschappen. Eigenlijk is er geen enkele reden om niet voor deze moderne jaloezieën te kiezen!

 

Met 104 kleuren en diverse structuren is er altijd wel een Scala® jaloezie voor jou!

Kom langs en laat je verrassen door het assortiment.

Snel je privacy of lichtinval geregeld

Overdag aan het werk of ’s avonds voor de buis, in beide gevallen is zonlicht dat op je scherm komt een storende factor. Met jaloezieën kan dit binnenvallende licht precies goed gefilterd worden, zodat het wel aangenaam licht blijft in de ruimte zonder dat het zonlicht irriteert. En is juist privacy nodig op het werk of ’s avonds thuis? Ook dat kun je met deze raambekleding heel goed geregeld worden.

Altijd een passende kleur en breedte

Met wel 104 kleuren, ook olijfgroen, en 5 breedtes (16-25-35-50-70 mm) in lamellen vind je altijd een mooie match bij jouw interieur. Houd je van glanzend of mat, zoek je een mooie structuur of zelfs perforatie. De Scala® jaloezieën moet je gezien hebben, kom langs bij 1 van onze verkooppunten.

Klantervaring

“De adviseurs hebben mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Hier vind je ons:

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Geen roest

Het grootste voordeel van aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant is natuurlijk het feit dat ze vocht- en schimmelwerend zijn. Deze raamdecoratie doet het dus ook goed in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer.

De lamellen, bovenprofiel en onderlat zullen zelfs op die plekken niet roesten of schimmelen.

Soepele bediening

Naast de standaard koordbediening, kun je bij de 16, 25 en 50 mm, ook kiezen voor monoketting of kies voor elektrische bediening.
Monoketting: De innovatieve monoketting zorgt voor een lichte & soepele bediening van de Scala® jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, in bijpassende kleuren.
Elektrisch, ook Tilt-Only functie: strakke afgewerkte usb-c aansluiting, alleen van Toppoint. Tilt-Only, uitsluitend voor het kantelen van de lamellen. Keuze uit Brel of Somfy.

 

USB aansluiting

Esthetisch en slim design

Scala®; perfect functionerende jaloezieën in een bijzonder esthetisch design. Elk onderdeel is slim doordacht. Zo is het bovenprofiel gesloten zodat stof en vuil er geen vat op heeft en heeft het aan de achterzijde een welving waardoor de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. Ook ontbreken de dopjes onder de onderlat zodat de jaloezie strak op je vensterbank valt.

Niet boren: EasyClick®

Aluminium jaloezieën zijn niet alleen geschikt voor iedere ruimte maar ook voor bijna iedere raamsituatie. Heb je thuis een draaikiepraam en zoek je hiervoor de juiste raamdecoratie? Dan is dit een uitstekende oplossing. De aluminium jaloezieën worden namelijk ook voor draaikiepramen gemaakt. Ze worden dan in het EasyClick® frame op het raam bevestigd zodat ze op het raam blijven zodra het draaikiepraam opengezet wordt. Met een aluminium frame, bovenprofiel, tuimelstang en handgreepje op kleur. Verkrijgbaar in 5 kleuren, in mat of structuur. Plaatsen zonder boren of schroeven!

Bevestiging op het raam zonder boren

Unieke collectie ladderbanden,
dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op jouw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. Het ladderband valt voor de openingen van de lamellen waardoor kierend licht wordt verminderd. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderkoord, net dat beetje extra.

Verdubbel je uitzicht en lichtinval

OpenView®

Altijd op maat gemaakt

De mooiste Scala® jaloezieën worden natuurlijk op maat gemaakt voor de ramen van jouw huis. De specialist bij jou in de buurt kan dat voor je regelen. En wil je meer weten over het combineren met aluminium jaloezieën, kleuradvies of een restyling van jouw interieur? Maak dan een afspraak voor meer informatie. Natuurlijk kan jouw lokale specialist ook bij jou thuis inmeten en plaatsen.