HIER TE KOOP

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Scala® XL7 jaloezie, elektrisch èn tot wel 690 cm breed

Breed, breder, breedst, tot wel 690 cm. De alumiunium Scala® jaloezie XL7; een jaloezie tot wel 690 cm breed. Gemaakt van aluminium, strak vormgegeven, van uitstekende kwaliteit en altijd elektrisch bedienbaar. Met een keus uit 50 mm of 70 mm lamellen bepaal je hoe deze jaloezie bij jou thuis staat.

Veel opties in kleur en afwerking

Voor zowel de lamellen als de bovenbak en onderlat zijn er volop keuzes om aan ieders wens te kunnen voldoen. Kies je voor lamellen van 50 mm? Dan kun je lamellen kiezen uit wel meer dan 45 kleuren. Lamellen in 70 mm zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Ook voor de bovenbak en onderlat heb je de keuze uit vele kleuren. Zo kun je de Scala® jaloezie helemaal naar jouw smaak samenstellen. Voor iedere woonstijl en ruimte is er wel een passende aluminium jaloezie. Ga langs bij jouw dichtstbijzijnde woonwinkel en bekijk de mogelijkheden.

Voordelen van aluminium

Aluminium jaloezieën zijn sowieso al heel functioneel als raamdecoratie. Ze kunnen eigenlijk in elke ruimte; van de woonkamer tot de slaapkamer maar ook in de keuken of badkamer. Want zelfs vochtige ruimtes zijn geen probleem omdat de aluminium jaloezieën vocht- en schimmelwerend zijn. De lamellen en de bovenprofielen gaan niet roesten of schimmelen.

Standaard elektrisch gemak

Perfectie én tegen de beste prijs! Zelfs als er geen direct stroompunt in de buurt is dan kan de XL 7 geplaatst worden. Regel snel en makkelijk de lichtinval van de XL7 via een afstandsbediening of nog makkelijker, via een app op uw telefoon. Toppoint powered by Brel. We geven je graag tekst en uitleg en maken indien gewenst natuurlijk een offerte op maat. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden.

 

Houten jaloezie

EasyClick in zwart

Scala® XL7 jaloezie