Onze beoordeling

Semi-transparante Duette®Shades

Semi-transparante Duette®Shades

1483

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Duette®Shades!

Semi-transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Duette®Shades, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Onze openingstijden:

di t/m za:
10.00 – 17.30 uur
zo & ma: gesloten

Semi-transparante Duette®Shades, ideaal voor ongewone ramen

Semi-transparante Duette®Shades met hun bekende honingraatstructuur zijn een ideale raamdecoratie voor heel grote ramen en ramen met een ongewone vorm. Zoals een driehoek, een erkerraam maar ook dakramen, lichtkoepels en slopes. Maar bovenal is het een prachtig product dat de uitstraling in elk interieur versterkt.

Drie plooibreedtes

Wil je een robuuste uitstraling bij een groot raam of zoek je raambekleding voor kleine ramen met een smalle glaslijst? Met de drie verschillende plooibreedtes van de semi-transparante Duette®Shades slaag je altijd. Je kunt kiezen uit de smalle plooien van 25 en 32 mm of de brede plooi van 64 mm.

Veel kleuren en stoffen bij de semi-transparante Duette®Shades

Of je nu een urban interieur hebt, een landelijk of juist een retro-inrichting, de Duette® Shades passen er altijd bij. Zoek gewoon de kleur die er het beste bij staat en selecteer de stof die jij het mooiste vindt. Kom je er toch niet uit? Dan is de lokale specialist er voor een persoonlijk interieuradvies!

Mooi in combinatie met overgordijnen

Wil je wel daglicht in het interieur en door de raambekleding heen nog iets van buiten kunnen zien, dan zijn de semi- transparante Duette® Shades een ideale keus. En om overdag toch ongehinderd naar buiten te kunnen kijken is er het top-down-systeem. Daarmee zet jij ze vast op de gewenste hoogte. Deze raambekleding biedt overdag privacy als je dat wilt maar als het donker is en binnen licht, schijnen ze wat door. Wil je dat niet, dan schuif je er ’s avonds mooie gevoerde gordijnen voor. Behalve dat dit heel praktisch is geeft het jouw interieur een rijke uitstraling en zorgt het voor een aangename akoestiek in de ruimte.

Zo bedien je de Duette®Shades in een dakraam of lichtkoepel

De Duette®Shades zijn bij uitstek geschikt voor grote ramen, ramen van ongebruikelijke vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. Het spreekt dan voor zich dat deze gemakkelijk bediend moeten kunnen worden. Daarom biedt deze raamdecoratie de keus uit diverse bedieningsvormen; van handbediend tot elektrisch en ook met een bedieningsstok. Een andere handigheid in dit product is de manier waarop de koorden die de stof ophalen en neerlaten, zijn weggewerkt; ze zitten tussen de stoflagen in waardoor ze niet zichtbaar zijn. Dit resulteert in een mooie strakke afwerking van de Duette®Shades.

Reinigen van de semi-transparante Duette®Shades

Ook de semi-transparante stoffen van Duette®Shades zijn energiebesparend, tot wel 25%, vlamvertragend én stofwerend. Reinigen gaat eenvoudig met een borstel en als het nodig is kunnen de meeste wel gewassen worden. Zorg dat je dan het wasvoorschrift nauwkeurig volgt en bij de elektrische variant natuurlijk uitkijkt met het water.

Handig voor elk beeldscherm

Lichtinval in een beeldscherm is funest; of dat nu op de werkplek is of in de woonkamer waar de televisie vlakbij een raam staat. Met de semi-transparante Duette®Shades is dit echter geen probleem. Dit product filtert het licht en voorkomt ongewenste lichtreflectie op de schermen.

Semi-transparante Duette®Shades, op maat gemaakt

De semi-transparante Duette®Shades zijn verkrijgbaar via de specialist bij jou in de buurt. Je kunt daar de gehele collectie bekijken en advies krijgen voor jouw interieur. Deze specialist zorgt er ook voor dat ze goed worden ingemeten zodat wij ze perfect op maat kunnen maken voor de ramen van jouw huis.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon