HIER TE KOOP

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

1483

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijn!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, ideaal voor ongewone ramen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen met hun bekende honingraatstructuur zijn een ideale raamdecoratie voor heel grote ramen en ramen met een ongewone vorm. Zoals een driehoek, een erkerraam maar ook dakramen, lichtkoepels en slopes. Maar bovenal is het een prachtig product dat de uitstraling in elk interieur versterkt.

Drie plooibreedtes

Wil je een robuuste uitstraling bij een groot raam of zoek je raambekleding voor kleine ramen met een smalle glaslijst? Met de drie verschillende plooibreedtes van de lichtdoorlatende Iso Plissé® slaag je altijd. Je kunt kiezen uit de smalle plooien van 25 en 32 mm of de brede plooi van 64 mm.

Veel kleuren en stoffen bij de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Of je nu een urban interieur hebt, een landelijk of juist een retro-inrichting, de Iso Plissé® gordijnen passen er altijd bij. Zoek gewoon de kleur die er het beste bij staat en selecteer de stof die jij het mooiste vindt. Kom je er toch niet uit? Dan is de lokale specialist er voor een persoonlijk interieuradvies!

Mooi in combinatie met overgordijnen

Wil je wel daglicht in het interieur en door de raambekleding heen nog iets van buiten kunnen zien, dan zijn de lichtdoorlatende Iso Plissé® een ideale keus. En om overdag toch ongehinderd naar buiten te kunnen kijken is er het top-down-systeem. Daarmee zet jij ze vast op de gewenste hoogte. Deze raambekleding biedt overdag privacy als je dat wilt maar als het donker is en binnen licht, schijnen ze wat door. Wil je dat niet, dan schuif je er ’s avonds mooie gevoerde gordijnen voor. Behalve dat dit heel praktisch is geeft het jouw interieur een rijke uitstraling en zorgt het voor een aangename akoestiek in de ruimte.

Zo bedien je de Iso Plissé® gordijnen in een dakraam of lichtkoepel

De Iso Plissé® gordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote ramen, ramen van ongebruikelijke vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. Het spreekt dan voor zich dat deze gemakkelijk bediend moeten kunnen worden. Daarom biedt deze raamdecoratie de keus uit diverse bedieningsvormen; van handbediend tot elektrisch en ook met een bedieningsstok. Een andere handigheid in dit product is de manier waarop de koorden die de stof ophalen en neerlaten, zijn weggewerkt; ze zitten tussen de stoflagen in waardoor ze niet zichtbaar zijn. Dit resulteert in een mooie strakke afwerking van de Iso Plissé®.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. Jouw Toppoint dealer informeert je hier graag over.

Reinigen van de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Ook de lichtdoorlatende stoffen van Iso Plissé® zijn energiebesparend, tot wel 25%, vlamvertragend én stofwerend. Reinigen gaat eenvoudig met een borstel en als het nodig is kunnen de meeste wel gewassen worden. Zorg dat je dan het wasvoorschrift nauwkeurig volgt en bij de elektrische variant natuurlijk uitkijkt met het water.

Handig voor elk beeldscherm

Lichtinval in een beeldscherm is funest; of dat nu op de werkplek is of in de woonkamer waar de televisie vlakbij een raam staat. Met de lichtdoorlatende Iso Plissé® is dit echter geen probleem. Dit product filtert het licht en voorkomt ongewenste lichtreflectie op de schermen.

lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, op maat gemaakt

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn verkrijgbaar via de specialist bij jou in de buurt. Je kunt daar de gehele collectie bekijken en advies krijgen voor jouw interieur. Deze specialist zorgt er ook voor dat ze goed worden ingemeten zodat wij ze perfect op maat kunnen maken voor de ramen van jouw huis.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon