HIER TE KOOP

Semi transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Semi-transparante paneelgordijnen bieden licht en privacy

Met semi-transparante paneelgordijnen combineer je de privacy van verduisterende en de lichtdoorlating van transparante gordijnen. Ze zijn dik genoeg om geen directe inkijk naar binnen mogelijk te maken en nog dun genoeg om voldoende licht door te laten. Net als de andere paneelgordijnen zijn ook deze ideaal bij schuifpuien en grote, hoge ramen met hun hoogte die tot wel 3.000 mm mogelijk is.

Veel kleuren, prints en verschillende eigenschappen

Deze paneelgordijnen zijn leverbaar met heel uiteenlopende prints, in basic en in trendy kleuren en natuurlijk ook met verschillende eigenschappen. Heb jij liever een paneelgordijn dat nog wel licht doorlaat zonder privacy prijs te geven? Dan zijn de semi-transparante paneelgordijnen geschikt voor jouw interieur.

Vlamvertragende en warmtewerende stoffen

De stoffen die gebruikt worden voor de semi-transparante paneelgordijnen bieden diverse opties. Zo zijn er gordijnen met een metallic coating die een warmtewerende werking heeft. Bovendien zijn ook veel gemaakt conform de Duitse norm B1 en/of Franse norm M1 wat een indicatie is voor de vlamvertragende functie.

Semi-transparante paneelgordijnen reinigen

Het reinigen van semi-transparante paneelgordijnen is meestal heel eenvoudig. Zeker als je er een kiest met een teflon coating die een vuilafstotende beschermlaag vormt voor de gordijnstof. In dat geval is de reiniging van deze gordijnen heel eenvoudig, maar vaak niet eens nodig. Is het gordijn niet voorzien van een coatinglaag, dan kun je zo nu en dan een vlek op de stof krijgen. Probeer die te verwijderen met een droge doek of borstel en ga zeker niet hard wrijven, schrobben of aan de slag met een schoonmaakmiddel. Krijg je de vlek er niet uit, ga dan naar jouw lokale specialist voor advies over het effectief verwijderen van de vlek.

Combinaties voor jouw interieur

Met een mooie combinatie van het semi-transparante paneelgordijn maak je jouw interieur helemaal af. Zo kun je ervoor kiezen om tegen het raam aan rolgordijnen te bevestigen die verduisterend zijn zodat zelfs met de semi-transparante stof de ruimte geheel donker gemaakt kan worden. Of laat je inspireren door de specialist bij jou in de buurt en bekijk daar meer mogelijkheden met deze mooie raamdecoratie.

Semi-transparante paneelgordijnen, op maat gemaakt

Ook semi-transparante paneelgordijnen kunnen heel divers afgewerkt worden om een perfecte match met jouw interieur te vormen. Je kunt bijvoorbeeld een paneel van verschillende kleuren stof laten maken of meerdere panelen in bijpassende kleuren combineren. Of laat houten latjes dwars op de panelen bevestigen als contrast in een urban interieur. En bestaat de ruimte uit zowel grote als kleine ramen? Kies dan voor dezelfde stof bij zowel de paneelgordijnen als voor de rolgordijnen. Zo heb je een uniforme look die jouw interieur mooi in balans brengt. Voor meer van dit soort ideeën en natuurlijk voor een perfecte uitvoering daarvan ga je naar jouw lokale specialist. Deze geeft je graag een persoonlijk interieuradvies zodat jij de semi-transparante paneelgordijnen op maat kunt laten maken.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Ook keuze in afwerking