HIER TE KOOP

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Semi-transparante plisségordijnen voor licht in huis zonder inkijk

Semi-transparante plisségordijnen laten genoeg daglicht door zonder dat er inkijk is. Raamdecoratie die dus bijzonder geschikt is voor heel veel situaties; in de huiskamer, slaapkamer of werkkamer en op kantoor. En met het mooie top-down-systeem plaats je deze plissés precies op de hoogte die jij wilt. Bijvoorbeeld op ooghoogte. Zo houd je alle lichtinval die je wenst en voorkom je hinderlijke blikken.

Voldoende privacy, ook met semi-transparante plissés

Natuurlijk bieden semi-transparante plisségordijnen ’s avonds geen optimale privacy. Is het buiten donker en binnen licht, dan schijnen ze meer door dan je waarschijnlijk wenselijk acht. Maar dat is zeker geen reden om niet voor deze mooie raamdecoratie te kiezen. Want wil je ook ’s avonds van voldoende privacy kunnen genieten, dan hang je er mooie overgordijnen voor. Dit dempt dan ook meteen het geluid waardoor de akoestiek in huis aangenamer wordt en ze isoleren de warmte. En dat is weer fijn voor de energierekening!

Plooibreedtes

Heb je ramen met een smalle glaslijst? Dan zijn deze semi-transparante plisségordijnen heel geschikt. Ze zijn namelijk beschikbaar in plooibreedtes van 20 mm en 32 mm. Voor een robuuster effect staan de brede plooien het mooist bij grote ramen terwijl de smalle plooi wat eleganter aandoet en mooi staat bij kleinere ramen. Ook wordt de smalle plooi vaak gebruikt bij draaikiepramen en serres omdat het in die kozijnen past.

Licht in het beeldscherm?

Wie veel achter een beeldscherm zit weet hoe vervelend lichtinval kan zijn. Maar dat los je heel gemakkelijk op met semi-transparante plisségordijnen. Deze belemmeren de meeste lichtinval waardoor de ongewenste reflectie niet meer mogelijk is, zelfs niet bij werkkamers met ramen op het zuiden! En met de handige bediening stel je ze op elk gewenst moment precies zo in als jij dat wilt. Dat kan met de hand, via een draaistang of bedieningsstok of heel gemakkelijk met een druk op de knop.

Coating bij plisségordijn

Veel stoffen van deze plisségordijnen zijn voorzien van een extra coatinglaag. Bijvoorbeeld een weerkaatsende coating die het licht maar ook de warmte weert. En ook in vlamvertragende plissés is er heel veel keus.

Plisségordijnen schoonmaken

Zit je er niet op te wachten om jouw plisségordijnen steeds opnieuw schoon te moeten maken? Dan is het goed te weten dat ze stofwerend zijn gemaakt. Regelmatig even schoonvegen met een borstel en je bent klaar. Wil je ze toch een keer wassen? Check dan het wasvoorschrift en zorg dat het water niet bij de elektronica komt.

Zonder boren in het kozijn

De semi-transparante plisségordijnen beschikken over het handige Easy Click-systeem; een gemakkelijke constructie waarbij je de gordijnen zonder boren in het kozijn bevestigt. Leverbaar in verschillende RAL-kleuren, kind-veilig en natuurlijk heel mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Jouw Toppoint dealer informeert je hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen op maat gemaakt

Wil jij ook semi-transparante plisségordijnen? Kijk dan bij jouw lokale specialist wat de mogelijkheden zijn. Hij meet de ramen op en installeert de gordijnen nadat wij ze voor jou op maat hebben gemaakt.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon