HIER TE KOOP

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Niet alleen voor raamdecoratie kun je bij ons terecht. Ook voor leuke woonaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres.’

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Semi-transparante rolgordijnen, blikdicht

Semi-transparante rolgordijnen maken elk interieur ‘blikdicht’; een mooie term voor het tegenhouden van licht zonder dat het donker wordt terwijl het overdag privacy biedt en ’s avonds hooguit een silhouet laat zien. Functioneel dus en vooral ook betaalbaar. Een ideale vorm van raambekleding voor woon- en werkkamers.

Handig voor de woon- en werkkamer

Semi-transparante rolgordijnen zijn uitermate handig om voor het raam in een woon- of werkkamer te hangen. Ze laten namelijk genoeg daglicht door om prettig te kunnen werken, rustig te kunnen lezen of ontspannen t.v. te kijken zonder dat het licht hinderlijk in een scherm schijnt. Ongestoord werken of rustig ontspannen is gewoon mogelijk met deze rolgordijnen.

Rolgordijn met extra coating

Wist je dat sommige semi-transparante rolgordijnen zijn gemaakt van een stof waarop een thermische coating is aangebracht. Daardoor zijn ze warmtewerend en houden de werk- of woonkamer heerlijk koel, zelfs als de zon er vol op schijnt. Bovendien zijn verschillende stoffen ook vlamvertragend en vuilafstotend gemaakt.

Bijzondere afwerking voor een design-look

Deze rolgordijnen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Eigenlijk gaat het er gewoon om wat jij mooi vindt. Wil je bijvoorbeeld wat meer elan in het interieur? Dan kun je er mooie onderlatten op laten aanbrengen. Die functioneren als verzwaringsprofiel en laten het rolgordijn mooi strak hangen. En natuurlijk geven ze het ook extra uitstraling. De onderlatten zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren zoals gestoffeerd ovaal, aluminium, grijs en wit. Maar ook in groot en robuust, design-look plat en strak en zelfs in een houten variant.

Aantrekkelijke combinatie met overgordijnen

Wil je een betere akoestiek en ook nog eens meer privacy dan de semi-transparante rolgordijnen bieden? Combineer ze dan met mooie overgordijnen. Deze aantrekkelijke combinatie geeft elk interieur meer warmte en sfeer, biedt een mooi contrast en is mogelijk met zowel rustige als heel opvallende kleuren en dessins.

Interieuradvies voor semi-transparante rolgordijnen

De semi-transparante rolgordijnen maken we op maat geheel volgens jouw wensen. En wil je meer gemak? Dan laat je ze ook nog elektrisch bedienbaar maken. Ook zijn er opties voor een cassette, zijgeleiding en veel meer. Kijk maar eens bij jouw lokale specialist voor een deskundig interieuradvies en de vele voorbeelden in kleur, materiaal en afwerking.

 

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon