HIER TE KOOP

Stoffen lamellen

praktisch en tijdloos

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Stoffen lamellen voor sfeer in elke interieur

Textiel geeft altijd een warme uitstraling en combineert goed in vrijwel elke ruimte. Vandaar dat stoffen lamellen ook extra sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu een stof zoekt in een rustige basiskleur of juist een trendy tint, het is er allemaal. Kijk daarom snel bij het assortiment van jouw lokale specialist en zie wat het beste past bij jou in huis.

Warmtewerend en vlamvertragend

De stof van bepaalde lamellen is voorzien van een weerkaatsende coating. Daardoor wordt niet alleen licht maar ook warmte optimaal geweerd. Zoek je raambekleding voor de zonnige kant van het huis? Dan zijn deze stoffen lamellen ideaal. Ze beperken de warmte die de ruimte binnendringt als de zon steeds op de ramen staat. En steek je graag de kaarsen thuis aan? Dan zijn de vlamvertragende varianten een aanrader.

Stoffen lamellen, ook voor vochtige ruimtes…

Je zou denken dat in vochtige ruimtes alleen aluminium of pvc lamellen geschikt zijn, maar dat is niet per se het geval. Er zijn ook stoffen lamellen die in de badkamer of keuken opgehangen kunnen worden. De stof is dan vocht- en schimmelwerend en kan daardoor prima in dit soort ruimtes hangen. Wel zo fijn als je daar ook een warme uitstraling wilt creëren.

… en werkplekken

De stoffen die gebruikt worden voor deze lamellen, verschillen in dikte, weving en coating. Daardoor zijn er transparante  lamellen die maximale lichtinval in de woning bieden. Wil je juist minder lichtinval, bijvoorbeeld omdat voor jouw werkplek thuis? Dan kies je stoffen lamellen die minder licht doorlaten. Daarmee zit je nog steeds in natuurlijk daglicht terwijl je ongehinderd vanaf het beeldscherm leest.

Transparante lamellen met houten jaloezieën?

Natuurlijk combineren deze lamellen ook heel goed met andere raamdecoratie. Zoals transparante stoffen lamellen met houten jaloezieën. Dat geeft een warm effect dat gelijk ook verduisterend werkt als dat nodig is.

Reiniging van stoffen lamellen

De reiniging van de stoffen lamellen is afhankelijk van het type stof. Sommige kun je reinigen met een zachte borstel, andere met een vochtige doek. Is de stof met de hand wasbaar? Haal dan de lamellen uit de rail en verwijder de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen spoel je ze af met lauw water en hang je de lamellen nat terug met de verzwaringslat en onderketting. Er zijn ook stoffen lamellen die in de machine wasbaar zijn, kijk daarvoor op het wasvoorschrift en laat je informeren door de specialist die ze installeert.

Persoonlijk advies voor jouw stoffen lamellen

Vraag je je af of stoffen lamellen ook de geschikte raamdecoratie is voor jouw interieur of werkplek? Ga dan naar de lokale specialist voor persoonlijk interieuradvies en zie de vele mogelijkheden en dessins.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon