HIER TE KOOP

Mooi voor buiten, koel binnen, Toppoint outdoor screens

Kiezen, meten en plaatsen bij en door de woonspecialist

Warmtewerend

Met Toppoint outdoor screens houd je de zon buiten, dat scheelt binnen al snel 4 tot 6 graden. De outdoor screens worden aan de buitenzijde direct voor je ramen geplaatst, in of op het kozijn, want dat is de ideale manier. Bovendien zijn ze voorzien van een strakke aluminium design cassette plus frame en afgewerkt met een chique fijn structuurlak. Het zip-screendoek zit, in tegenstelling tot normaal screendoek, aan alle zijden stevig in het frame bevestigd waardoor hij wind- en weersbestending is.

Makkelijk te bedienen

Het bedienen van je screen is eenvoudig, namelijk altijd elektrisch, met een afstandsbediening of wandschakelaar. Over de stroomvoorziening hoef je niet na te denken want Toppoint screens komen standaard met de nieuwste motor van Somfy incl. onzichtbare accu en geïntegreerd solar paneel. Wil je het nog makkelijker? De Toppoint outdoor screens zijn ook te bedienen met een app of spraakbesturing i.c.m. een HUB.

Hé Google, laat mijn outdoor screen zakken!

Kies wat bij jou past

Ook het kiezen van je outdoor screen is gemakkelijk. In drie stappen bepaal je wat het beste past bij jouw situatie.

Kies het doek wat past bij je huis.

Kies de kleur van het aluminium frame die past bij jouw kozijnen

Kies de bediening die past bij jouw wensen

Jouw lokale woonspecialist zorgt voor een perfecte montage.

meer dan 60 unieke kleuren

Het screendoek

Het screendoek zit perfect opgerold in de cassette, maar eenmaal uitgerold siert het de gevel, filtert het het licht en houdt het de warmte buiten. Verder voorkomt het hinderlijke schittering op televisie of beeldscherm. Een belangrijke component dus. Daarom kan je maar liefst kiezen uit meer dan 60 kleuren.

Transparantie

Naast de kleur is een belangrijke keuze de transparantie. Hiermee bepaal je hoe goed je door het doek naar buiten kan kijken. Er zijn 4 gradaties in transparantie, je bent welkom bij onze dealers om dit in het echt te bekijken. Toppoint outdoor screens zijn uitgevoerd met het innovatieve zip-screen hierdoor is het weer- en windbestendig en kan je het screen gewoon naar beneden laten, ook als het waait of regent. Het screendoek is bovendien schimmelbestendig en kleurecht, verkleurt niet.

De cassette en het frame

Toppoint outdoor screen wordt uitgevoerd met een compacte aluminium design cassette. Het frame is in of op het kozijn te plaatsen en er is keuze uit 5 chique kleuren in fijn structuurlak. Een mooi en praktisch detail, de onderlat wordt opgetrokken tot dat deze grotendeels in de cassette verdwijnt en afdicht. Zo krijgt vocht en vuil geen vat op het screendoek.

Toppoint outdoor screens moet je in het echt zien. Laat je aangenaam verassen door de kwaliteit in afwerking en materiaal én de vele opties die er zijn.

Maak een afspraak bij jouw lokale woonspecialist. 

De bediening

Maak het je mooi & makkelijk. Toppoint outdoor screens zijn standaard uitgevoerd met de nieuwste 12 volt Somfy motor, met een hoogwaardig solar paneel en accu. Zo hoef je geen stroomvoorziening aan te leggen. De hoogwaardige accu staat garant voor een probleemloze bediening, altijd, ook op minder zonnige dagen. Met een volle accu kun je jouw screen minimaal 50 keer op- en neer laten bewegen. De accu is bovendien in de design cassette verwerkt, mooi onzichtbaar. De opties zijn bijna oneindig, eventueel ook bedraad. Maak je wensen kenbaar bij de dealer, we denken graag met je mee.

Hé Google, laat mijn screen zakken!

Koppel de motor van je Toppoint outdoor screen aan je HUB én bijv. Google Homeof Amazon Alexa en met spraakbesturing of de app op je telefoon of tablet is het bedienen supereenvoudig, ook als je niet thuis bent.

logo's home kits_aangepast

Klantervaring

“De adviseurs hebben mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk komen we jouw outdoor screens ook voor je opmeten en plaatsen, geen probleem!’

Hier vind je ons:

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Onze Vlaamse winkels kun je hier vinden.

Waarom Toppoint outdoor screens?

• Houdt de zon buiten, binnen tot 6 graden koeler
Weerbestendig, geen zorg als het gaat regenen of waaien
• Optimale filtering van zonlicht
• Perfecte afdichting rondom dankzij het zip-screen
• Geen hinderlijke schittering op televisie of beeldscherm
• Houdt zicht naar buiten zonder inkijk naar binnen
• Voorkomt verkleuring van het interieur door zonlicht
• Met accu en zonnepaneel, geen stroomkabels
+60 screendoeken, altijd de mooiste kleur bij jouw huis
• Compacte aluminium design cassette en omlijsting
• In 5 chique fijn structuur kleuren
• Van buiten en van binnen een mooie aanblik
• Voor jou op maat gemaakt
Jouw lokale specialist meet en plaatst, succes gegarandeerd

Meten en monteren

gewoon bij jou thuis

Maak je advies afspraak

kies een showroom