Onze beoordeling

Transparante Duette®Shades

Transparante Duette®Shades

157

kleuren

Transparante Duette®Shades adviseer ik samen met gordijnen.

Transparante Duette®Shades verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon in Voorburg ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Mooi, filteren subtiel en perfect te combineren met andere raamdecoratie, dat zijn transparante Duette®Shades.’

Onze openingstijden:
di t/m za:
10.00 – 17.30 uur
zo & ma: gesloten

Transparante Duette®Shades, ook voor ramen met een afwijkende vorm

De Duette®Shades, bekend van die mooie honingraatstructuur, vind je nu ook bij MrWoon in Voorburg. Een woonwinkel met meer dan 350m2 wooninspiratie, vele voorbeelden en altijd persoonlijk interieuradvies. Wil je dus een echte eye-catcher voor jouw interieur dat ook nog eens vele praktische voordelen biedt? Kom dan eens de transparante Duette®Shades bekijken. Ze zorgen voor een subtiele lichtinval, zijn energiebesparend en ideaal bij beeldschermgebruik.

Van smalle tot brede plooien

De transparante Duette®Shades is beschikbaar in drie plooibreedtes; 25, 32 en 64 mm. De brede plooi is geschikt voor grote raampartijen en geeft het interieur een robuuste look. Voor ramen met een smalle glaslijst, zoals bij een draaikiepraam, zijn de smalle plooien heel geschikt. Want hoe kleiner de plooi, hoe minder stof buiten de glaslijst steekt. Dit geeft natuurlijk een veel mooier beeld. Maar dat niet alleen, een smalle plooi geeft een verfijnde uitstraling, dit komt mooi tot z’n recht in een smaller raam.

Interieuradvies

Geen enkel interieur is hetzelfde maar wat jouw smaak en inrichting ook is, het ruime assortiment aan kleuren en stoffen met een lichte structuur bieden je volop keus. En vind je het lastig om te bepalen welke kleur het beste staat in jouw huis? Vraag de lokale specialist dan om persoonlijk interieuradvies!

Top-down-systeem

Het verschil in weving, dikte en coating bepaalt hoeveel licht een stof doorlaat of juist tegenhoudt. De transparante Duette®Shades bieden een maximale lichtinval in elk interieur terwijl ze het licht wel mooi filteren. En wil je nog meer licht of ongestoord naar buiten kunnen kijken? Dan schuif je ze net zover open als jij dat wilt. Door het handige top-down / bottum up systeem kun je ze op elke plek in het raamkozijn laten hangen. Zo kun je er dus bijvoorbeeld voor kiezen om maar een gedeelte van het raam te bedekken met de Duette® Shades. Zowel de boven- als onderzijde zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Gecombineerd met verduisterende gordijnen

Overdag laten de Duette®Shades het licht mooi gefilterd binnen maar ’s avonds bieden ze natuurlijk weinig privacy. Wil je dat toch, dan combineer je ze met verduisterende gordijnen. Een stijlvolle combinatie voor jouw interieur die bovendien ideaal is voor het dempen van geluid.

Elektrisch bedienbaar

De Duette®Shades zijn op verschillende manieren te bedienen zoals elektrisch, met een draaistok maar ook met kindveilige koorden. En de koorden waarmee deze raamdecoratie wordt opgehaald of neergelaten, lopen tussen de stoffen door.

Energiebesparend, vlamvertragend én stofwerend

Veel stoffen in de Duette®Shades-serie zijn energiebesparend, ze kunnen tot wel 25% aan warmteverlies reduceren. Ook zijn er veel vlamvertragend en ze zijn allemaal behandeld waardoor ze stofwerend zijn. Enkel regelmatig afborstelen is al voldoende. Mocht het toch nodig zijn dan kunnen de meeste gewassen worden, let daarbij wel op het wasvoorschrift en zorg dat de elektronica niet in aanraking met water komt.

Duette®Shades voor de werkplek

Ook voor de werkplek is transparante Duette®Shades ideaal. Het filtert het licht op een prettige manier waardoor je overdag in natuurlijk licht kunt werken zonder dat het storend in het beeldscherm schijnt. Een voordeel dat overigens ook geldt voor woonkamers waar je ongehinderd door de zon televisie wilt kunnen kijken.

Op maat gemaakte Duette®Shades

De collectie transparante Duette®Shades is te bekijken bij de specialist bij jou in de buurt. Maak daar een afspraak en krijg meteen persoonlijk interieuradvies en uitleg over de vele mogelijkheden. Kies je deze mooie raamdecoratie, dan zorgen wij ervoor dat ze perfect op maat gemaakt worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon