HIER TE KOOP

Transparante gordijnen

de subtiele raamdecoratie

Transparante gordijnen

de subtiele raamdecoratie

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Florie

Loux

Evisa

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Inbetween Royal

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen zijn de ideale raamdecoratie als je de lichtinval in huis sfeervol wilt beperken. Of om directe inkijk iets te verminderen. Deze gordijnen zijn er in verschillende varianten, dessins en tinten en natuurlijk beschikbaar in elke maat en met elke plooi. De kunst is alleen nog om de juiste voor jouw interieur te kiezen, maar daar helpt de specialist bij jou in de buurt je graag bij!

Groot assortiment

Transparante gordijnen zijn beschikbaar in veel verschillende soorten stoffen. Onze selectie bestaat altijd uit gordijnen van innovatieve garen en geproduceerd volgens de laatste technieken. Daardoor hebben deze gordijnen in ons assortiment een betere kleurechtheid en vochtbestendigheid, zijn ze vuilafstotend, brandvertragend en zorgen ze voor warmte- en geluidsisolatie.

De juiste plooi voor transparante gordijnen

Net als met overgordijnen kunnen ook de transparante gordijnen geleverd worden in elke gewenste plooi, het is maar net wat jij mooi vindt en wat past bij jouw interieur. Zo is er een enkele plooi als je een rustig, strak vallend gordijn wenst en de dubbele plooi, of dubbele retourplooi, voor een rijkere uitstraling in huis. Wie een klassieke look wenst, kiest de Tri-plooi en bij landelijke of robuuste interieurs komt de ingeslagen ring goed tot z’n recht. Een nieuwe trend in de gordijnplooien is de ‘Wave’; een perfect golvende plooi waardoor het gordijn strak en gelijkplooiend valt. Natuurlijk is het belangrijk dat de plooien die je kiest voor de transparante gordijnen, goed passen bij de eventuele overgordijnen. De lokale specialist weet daar alles van en adviseert je er graag over.

Vlamvertragend

Houd je van sfeer en steek je graag een kaarsje aan? Dan is het goed te weten dat een deel van deze collectie vlamvertragend is en voldoet aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje maar met deze transparante gordijnen beperk je zo het risico op brandschade of brand. Kies je transparante gordijnen voor een kantoorruimte, dan is dit overigens vaak een vereiste.

Persoonlijk advies in transparante gordijnen?

Behalve dat transparante gordijnen een stijlvolle touch aan elk interieur geven, dempen ze ook het geluid. En dat is zeker met huizen die steeds vaker met stenen vloeren en betonnen muren afgewerkt zijn, een aangenaam voordeel. Dit effect wordt natuurlijk versterkt als ze gecombineerd worden met mooie overgordijnen of verduisterende gordijnen. Wil je weten welke combinatie het beste past in jouw interieur? Of zoek je inspiratie voor een nieuwe inrichting? Ga dan eens naar jouw lokale specialist voor advies op maat en om de vele kleurstalen en stoffen zelf te bekijken en te voelen.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon