HIER TE KOOP

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende zonwering.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Transparante paneelgordijnen, imposant en sfeervol

Transparante paneelgordijnen zijn imposant en sfeervol. Bij schuifpuien of grote, hoge ramen komen deze licht doorlatende paneelgordijnen goed tot hun recht. Leverbaar in hoogtes tot wel 3.000 mm en in diverse prints, kleuren en met verschillende eigenschappen is er altijd een paneelgordijn dat past in jouw interieur. Of je nu houdt van strak en modern of juist meer van klassiek en landelijk, de lokale specialist verrast je graag met de vele interieurmogelijkheden die een paneelgordijn biedt.

Warmtewerend en vlamvertragend

Paneelgordijnen zijn er in verschillende stoffen, van transparant tot geheel verduisterend. Zoek je een gordijn dat nog voldoende zicht naar buiten biedt en gelijktijdig het licht subtiel filtert? Dan is het transparante paneelgordijn heel geschikt. Sommige van deze gordijnen hebben zelfs een metallic coating die warmtewerend werkt en veel zijn vlamvertragend.

Reinigen van transparante paneelgordijnen

De transparante paneelgordijnen zijn doorgaans heel gemakkelijk te reinigen. Kies je er een met een teflon coating, dan is de stof al voorzien van een vuilafstotende beschermlaag. Reiniging is bij deze gordijnen heel eenvoudig, als het al nodig is. Heb je geen coating dan kan er natuurlijk eens een vlek opkomen. Als dat gebeurt, probeer die dan te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga in geen geval schrobben, hard wrijven of een schoonmaakmiddel gebruiken. Is de vlek hardnekkig, vraag dan jouw lokale specialist hoe je de vlek kan verwijderen.

Combinaties met andere raamdecoratie

Voor een complete aankleding van jouw interieur kun je de paneelgordijnen goed combineren met andere raamdecoratie. Zeker als je kiest voor transparante paneelgordijnen is een verduisterend rolgordijn een goede optie om ’s avonds voldoende privacy te creëren en inkijk te voorkomen. Wil je eens zien wat er nog meer mogelijk is? Ga dan naar de specialist bij jou in de buurt voor persoonlijk advies en inspiratie voor jouw interieur.

Afwerking van transparante paneelgordijnen

Net als andere paneelgordijnen kunnen ook de transparante versies heel divers afgewerkt worden. Zo stel je zelf het gordijn samen dat het beste past bij jouw interieur. Kies er bijvoorbeeld voor om latjes overdwars aan de panelen te bevestigen of combineer de transparante stoffen met semi-transparante delen voor een stijlvol effect. En heb je ook kleine ramen in dezelfde ruimte? Creëer dan een mooie balans in jouw interieur met rolgordijnen van dezelfde stof als die je gebruikt bij de paneelgordijnen. Jouw lokale specialist kan je hier alles over vertellen en helpt je graag om jouw transparante paneelgordijnen op maat te laten maken.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon

Paneelgordijnen

strak en mooi