HIER TE KOOP

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

250

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Transparante plisségordijnen matchen altijd met jouw interieur

De plisségordijnen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, stoffen en structuren. Van een basic tint tot een fel trendkleurtje, je vindt hier altijd de juiste match voor jouw interieur. En wil je gelijk genieten van een mooie lichtinval? Dan kies je natuurlijk de transparante plisségordijnen.

Goede akoestiek, isolatie en sfeer met overgordijnen

Transparante plisségordijnen geven elk interieur een mooi warm en natuurlijke lichtinval. Doordat je gemakkelijk door de stof heen kunt kijken, verlies je geen zicht naar buiten. En wil je ’s avonds liever wat meer privacy, dan combineer je ze met bijpassende overgordijnen. Een combinatie die de ruimte niet alleen meer elan geeft maar ook voor een betere akoestiek zorgt en de warmte isoleert.

Plooibreedtes

De transparante plisséstoffen kun je bestellen in plooibreedtes van 20 en 32 mm. Zeker bij grote ramen wordt de bredere plooi aangeraden omdat dat een wat robuuster effect geeft. Heb je juist een smalle glaslijst waar het gordijn in moet passen, dan is de smalle plooi de beste optie. Deze past daar namelijk ook en wordt dan ook vaak toegepast bij draaikiepramen en serres.

Extra coating

Verschillende stoffen van de plisségordijnen hebben een extra coatinglaag. Zo zijn er plisségordijnen met een weerkaatsende coating die zowel licht als warmte optimaal weert en veel zijn ook vlamvertragend.

Reiniging van transparante plisségordijnen

Ook zijn de transparante plisséstoffen behandeld om het stofwerend te maken. Je hoeft het dus alleen maar zo nu en dan schoon te vegen met een borstel. Wil je het toch wassen, check dan het voorschrift hoe je dit moet doen. En is het een elektrisch bedienbaar plisségordijn, zorg er dan voor dat het water niet met de elektronica in aanraking komt.

Makkelijk monteren

De plisségordijnen zijn ook beschikbaar met het makkelijke EasyClick-systeem; een handige constructie om zonder boren de gordijnen in het kozijn te bevestigen. Het is leverbaar in verschillende RAL-kleuren, veilig voor kinderen dus het kan ook in de kinderkamer gemonteerd worden en niet onbelangrijk; het is mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Jouw Toppoint dealer informeert je hier graag over.

Transparante plisségordijnen bij jou thuis?

Hebben transparante plisségordijnen ook jouw voorkeur? Ga dan snel naar jouw lokale specialist en kijk wat er allemaal mogelijk is of laat meteen de ramen in jouw huis door hem opmeten. Nadat wij ze voor jou op maat hebben gemaakt worden ze netjes geïnstalleerd om jouw interieur helemaal af te maken.

 

Vloeren

ook bij MrWoon